Μία μεταγραφή και τρεις ανανεώσεις η ΑΕ Λευκίμμης

Άρχισε ο σχεδιασμός για το ρόστερ της νέας περιόδου στην ομάδα της Κέρκυρας

Στην Λευκίμμη θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν οι Απόστολος Παπαδόπουλος, Κώστας Κιπτίου και Βαγγέλη Τσεβανέδη. Παράλληλα, αποκτήθηκε ο έμπειρος επιθετικός Γιώργος Σαραφούδης.

Αναλυτικά:

«3 ανανεώσεις και μια προσθήκη για την ομάδα μας.

Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να έχουν πολλές επιτυχίες με την αγαπημένη μας ομάδα.
Έπεται και συνέχεια, μιας και ο σχεδιασμός της Αθλητικής Ένωσης Λευκιμμης προχωράει σε γρήγορους ρυθμούς.
Με πολλή δουλειά και υπομονή συνεχίζουμε για το μεγάλο μας πάθος… Την Α. Ε. Λ.».
Η ανακοίνωση για Σαραφούδη:
«Η Αθλητική Ένωση Λευκιμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον επιθετικό και έμπειρο σκόρερ, Γιώργο Σαραφουδη.
Ο Γιώργος κατάγεται από την Νικησιανη και έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες όπως στην Δόξα Δράμας, στον Βύζαντα Μεγάρων, στην Καλαμάτα, στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, στον Νέστο Χρυσούπολης, στην Καβάλα, στον Τυληκρατη, αλλά και στο εξωτερικό, στην ρουμάνικη Σανατατέα και σε άλλες ομάδες μικρών κατηγοριών της Αγγλίας, όπως η Μπέντφορντ και η Χίτσιν Τάουν.
Μία ομάδα, ένα πάθος…».
Η ανακοίνωση για Παπαδόπουλο:
«Η Αθλητική Ένωση Λευκιμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Απόστολο Παπαδόπουλο.
Ο γνωστός σε όλους μας Τόλης αποφάσισε να μείνει για τρίτη διαδοχική χρόνια στην Λευκιμμη μιας και εδώ πέρασε όμορφες στιγμές και δέθηκε με την αγαπημένη μας ομάδα.
Ο Πρόεδρος και συσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του εύχονται να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
Μία ομάδα, ένα πάθος…».

Η ανακοίνωση για Κιπτίου:

«Η Αθλητική Ένωση Λευκιμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αριστεροποδαρο τεχνίτη μέσο, Κώστα Κιπτιου.

Για άλλη μια χρονια ο Κώστας θα παραμείνει στην αγαπημένη μας ομάδα και ως γνωστόν διαθέτει τεράστια εμπειρία και πολλούς τίτλους στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Πρόεδρος και συσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του εύχονται να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την αγαπημένη μας ομάδα.
Μία ομάδα, ένα πάθος….».
Η ανακοίνωση για Τσεβανέδη:
«Η Αθλητική Ένωση Λευκιμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον εμβληματικό ηγέτη και αρχηγό της, Βαγγέλη Τσεβανεδη.

Ο Πρόεδρος και συσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της αγαπημένης μας ομάδας του εύχονται να είναι υγιής και για ακόμα μια χρονιά να “ματώσει” τα αντίπαλα δίχτυα.
Μόνο Α. Ε. Λ. και συνεχίζουμε κανονικά…»