Μία Νίκη Και Μία Ήττα Για Τον ΑΟΠ

Μία νίκη και μία ήττα είναι ο απολογισμός του Α.Ο Πρέβεζας για το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα η ομάδα Κ18 αγοριών του ΑΟΠ έχασε με 3-2 σετ από τον ΑΣ Γιάννενα στο ΠΕΑΚΙ Ιωαννίνων το Σάββατο 14:00μμ.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του , με τον ΑΣ Γιάννενα να κερδίζει στο τέλος χάρη στη ψυχραιμία και στα λιγότερα λάθη των αθλητών του.

Οι ομάδες όπως όλα δείχνουν θα αναμετρηθούν και στον τελικό του πρωταθλήματος αφού καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις του.

ΑΟΠ ( Ρούσος , Τσεκούρας ): Ντερμάρης , Μπούρης , Κύρλας , Βενετίδης Β, Σμπόνιας , Βαγγέλης ,Παπαδιώτης ,Βερύκιος , Τζίωρας, Βενετίδης Α

Από την άλλη η ανδρική ομάδα του ΑΟΠ στην καλύτερη εμφάνιση σε αυτό το πρωτάθλημα κέρδισε χθες στο ΔΑΚ Πρέβεζας την ομάδα του ΑΣ Γιάννενα με 3-0 σετ.

Η απόδοση της ομάδας ήταν εξαιρετική σε όλους τους τομείς , δεν άφησε κανένα σημείο αντίδρασης στη φιλοξενούμενη ομάδα και επιβλήθηκαν εύκολα .

Ο ΑΟΠ συνεχίζει μόνος και αήττητος στην κορυφή του πρωταθλήματος με διαφορά 6 βαθμών και έναν αγώνα λιγότερο από τον δεύτερο ΑΣ Γιάννενα και φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτησή του.

ΑΟΠ ( Ρούσος , Τσεκούρας ): Βρυώνης , Τσουμάνης , Σακκάς , Παππάς, Τσούτσης , Ρούσος , Τζάρας , Ντερμάρης , Σμπόνιας , Παπαδίωτης , Βενετίδης Β , Βαγγέλης