«Μίλησε» η έδρα (2-0)

Στην Άρτα δύσκολα χάνει ο Καραϊσκάκης, όπως απέδειξε και κόντρα στον Παναιγιάλειο.

photo: www.intime.gr

Τη δύναμη της έδρας του εκμεταλλεύτηκε ο Καραϊσκάκης, που επικράτησε με 2-0 των Αιγιωτών. Με πολλά νέα πρόσωπα η ενδεκάδα του Παναιγιάλειου, που παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Δυνατά μπήκε ο Παναιγιάλειος, ωστόσο, δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά, με εξαίρεση το σουτ του Χαρίτου στο 20′, που κόντραρε σε αμυντικούς. Από στημένα κυρίως προσπάθησαν οι φιλοξενούμενοι, αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα δέκα κόρνερ που κέρδισαν.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά κι απείλησαν στο 47′ με το σουτ του Δημητριάδη να μπλοκάρει ο Τσάπαλος, ενώ επτά λεπτά μετά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 52′ ο Παπανίκου έκανε τη σέντρα και ο Ευαγγέλου που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή σκόραρε με κεφαλιά. Στο 60′ ο Τσάπαλος μπλόκαρε την κεαλιά του Λουκίνα, ενώ δύο λεπτά μετά ο Δημητριάδης έκανε το σουτ, με τον Τσάπαλο να διώχνει.

Δέκα λεπτά αργότερα, το σουτ του Κυριάκη πέρασε άουτ, ενώ στο 75′ ο Τσάπαλος έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Λουκίνα. Στο 78′ οι Αιγιώτες έχασαν τεράστια ευκαιρία με την κεφαλιά του Καναβετα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 88′ ο Μπεκατώρος κλείδωσε τη νίκη για τους Αρτινούς, γράφοντας το 2-0, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΣΚΟΡΕΡ: 52′ Ευαγγέλου, 88′ Μπεκατώρος

ΠΑΕ Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Τσοντάκης (46′ Κυριάκης), Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής, Χούσος, Δημητριάδης, Μπεκατώρος, Κουσίδης (46′ Ευαγγέλου), Λουκίνας.

Παναιγιάλειος (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Σμίλτος, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Γραμματίκας, Γκούμας, Μηλιώτης, Χαρίτος (33′ Δοξάκης), Πολιανίδης (59′ Καναβέτας), Ζαφειράκης (59′ Κόκκορης), Σταματής.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)

πηγή: liganews.gr