Μίλησε με Βούζα, φήμες για ακόμη τρεις

Παράλληλα με τις διαδικασίες για τη μετατροπή του σωματείου σε ΠΑΕ, οι διοικούντες τον Κρόνο Αργυράδων βρίσκονται και σε αναζήτηση προπονητή, που θα καθοδηγήσει τους «μπλε» στο επερχόμενο Πρωτάθλημα της Football League.

photo: intime.gr

Μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο των Αργυραδιτών, είναι και ο Βασίλης Βούζας (ΦΩΤΟ). Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, ο Πρόεδρος της κερκυραϊκής ομάδας, Γιάννης Καραίσαρλής, συναντήθηκε πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα με τον 53χρονο Καρδιτσιώτη τεχνικό και οι δύο άνδρες κουβέντιασαν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους. Απόφαση δεν πάρθηκε, ωστόσο η περίπτωση Βούζα δεν έχει απορριφθεί.

Πάντως, φήμες υπάρχουν και για άλλους προπονητές. Οι… κεραίες μας «έπιασαν» ορισμένα ονόματα, όπως αυτά των Ανδρέα Παντζιαρά και Κώστα Ανυφαντάκη, καθώς κι εκείνο του Ρώσου, Αντρέι Τσερνίσοφ.

Να επισημανθεί πως -βάσει των πηγών μας- μερικοί τεχνικοί έχουν αυτοπροταθεί στον κ. Καραϊσαρλή, ενώ του έχουν αποστείλει και βιογραφικό τους.

Από ‘κει και πέρα, όσον αφορά τον Γιάννη Καλούδη, που κοουτσάρισε τον Κρόνο στις τελευταίες δύο αγωνιστικές του περασμένου Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, οδηγώντας τον σε ισάριθμες νίκες, είναι πολύ πιθανό να του προταθεί να αναλάβει κάποιο άλλο πόστο στον σύλλογο, όπως αυτό του τεχνικού διευθυντή ή του γενικού αρχηγού ή του βοηθού προπονητή.

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ-corfucorner.gr