«Μας πληγώνει η σημερινή ισοπαλία»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του υποτίμησε τον Παναιγάλειο στάθηκε ο Σάκης Παπαβασιλείου.

Μετά την ισοπαλία με τον Παναιγιάλειο, που έπαιζε χωρίς κανονικό τερματοφύλακα, ο τεχνικός της ΠΑΕ Καραϊσκάκης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Στο σημερινό παιχνίδι αφήσαμε να πάει χαμένο ένα ολόκληρο ημίχρονο αφού παρουσιαστήκαμε νωθροί, υποτιμώντας τον αντίπαλο. Επηρεαστήκαμε σαφώς από τα προβλήματα που υπήρχαν στην άλλη ομάδα και αντίθετα οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου έβγαλαν ψυχή. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την εικόνα μας και δείξαμε το πρόσωπο που έπρεπε. Προσπαθήσαμε να απειλήσουμε την αντίπαλη εστία με τέσσερις, πέντε καλές ευκαιρίες που κάναμε.

Το οξύμωρο είναι πως βρήκαμε κάτω από το τέρμα ένα παιδί που είναι μέσος και έκανε τέσσερις επεμβάσεις που θεωρώ πως δεν θα τις έκανε ούτε καλός επαγγελματίας τερματοφύλακας. Δεν είναι αυτό δικαιολογία και εμείς πρέπει να κοιτάξουμε όλα αυτά τα θέματα που εντοπίσαμε σήμερα, τα οποία είναι στοιχεία που με προβληματίζουν πάρα πολύ. Αυτή η νωθρότητα και η αδιαφορία των ποδοσφαιριστών μου είναι άσχημη και στα δύο παιχνίδια που έμειναν θα πρέπει να παρουσιάσουμε την εικόνα που ξέρουμε και να δείξουμε την ποιότητα μας ως ομάδα. Πάρα πολύ μας πληγώνει η σημερινή ισοπαλία επειδή είναι απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολλά προβλήματα και κενά. Θεωρώ πως το κλειδί είναι
στην σκέψη πως πετύχαμε τη σωτηρία μας και πλέον είμαστε πιο χαλαροί».

Για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετές ομάδες:
«Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί από την διοργανώτρια. Δεν γίνεται να ξεκινά ένα πρωτάθλημα αν δεν είναι υγιείς οι ομάδες. Πρέπει να γίνει ένας έλεγχος για το αν μπορεί να συμμετάσχουν οι ομάδες. Καλύτερα λιγότερες ομάδες που να έχουν υγεία, παρά να βλέπουμε αποχωρήσεις κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αυτό επηρεάζει τη συνολική εικόνα της Football League. Δηλαδή σκεφτείτε πως υπάρχουν ομάδες με χρήματα, με οργάνωση που προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι καλό στο ποδόσφαιρο και υπάρχουν άλλα στοιχεία που το υποβαθμίζουν και το πρωτάθλημα και την προσπάθεια τους».

πηγή: liganews.gr