Ματσάρα και 4-2 ο ΠΑΣ Αχέρων τον ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου!

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου κρατάει την πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς ξεπέρασε και το εμπόδιο του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου που πάλεψε!

Το χορταστικό 4-2 του Καναλακίου μαρτυρά ένα ανοιχτό και θεαματικό παιχνίδι.

Βέρμπης (2), Πότσης και Νικολάου τα γκολ των νικητών, ο Αποστόλης Τσιούνης τα γκολ της ομάδας του Ηρακλή Στασινού.

Στο 6΄ ο Τσιούνης Α. με σουτ έκανε το 0-1 για την ομάδα του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου και το 27΄ ο Βέρμπης με πέναλτι που κέρδισε ο Κυριάκης από τον Βουλγαρίδη ισοφάρισε για την ομάδα του Βαγγέλη Τζιάρρα.

Στο 37΄ ο Αποστόλης Τσιούνης κέρδισε πεναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος ο Κωνσταντάκος απέκρουσε η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Τσιούνης Α. με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα και έκανε το 1-2.

Στο 42΄ ο Πότσης με σουτ έκανε το 2-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 78΄ ο Βέρμπης με σουτ έκανε το 3-2 και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Νικολάου διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Διαιτητής: Πιγγίου (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Παπαλαζάρου –Λιαμίρας (Θεσπρωτίας)

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Βαγγέλης Τζιάρρας): Κωνσταντάκος, Ντάμπος (74΄ Νικολάου), Βασιλάκης, Κυριάκης (88΄ Κωνσταντίνου), Αναστασιάδης (64΄ Μανιώτης), Βέρμπης (88΄ Εμβραΐζογλου), Πότσης, Βασιλειάδης (64΄ Ερέκι), Λαμπρόπουλος, Ζδράβος, Ντόκος.

ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου (Ηρακλής Στασινός): Καραγκούνης, Κοσυφαρίνης, Βασίλας, Κοκώνης Ε., Μπουρδούβαλης, Βουλγαρίδης (38΄ Τζαμαλής), Τσιούνης Α., Μπαρλαγιάννης (83΄ Γκόλιας), Τσιούνης Π.(46΄ Ζέλος, 86΄ Κοκώνης Κ.), Καβαλλάρης, Κοκώνης Σ.