Ματσάρα στην Φιλιππιάδα, νικητής (2-3) ο Πανλευκάδιος!

Μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια κατάφερε να πάρει ο Πανλευκάδιος κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας, εκτός έδρας, νικώντας τον με 3-2.

Η αναμέτρηση έγινε στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Στο 21΄ ο Κούτσικος εκτέλεσε φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Παναγιωτίδης απέκρουσε ο ασθενώς και ο Κουμπής με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 66′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το πολύ ωραίο τέρμα που πέτυχε ο Τσιάπι με σουτ.

Στο 78′ ο Νάστος κέρδισε πέναλτι και ο Λαϊνάς που ανέλαβε την εκτέλεση έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-1.

Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ίδια, με τους γηπεδούχους παρά την ανατροπή, σε αντίθεση με τον Πανλευκάδιο που μόλις πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κούτσικου η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Μπόμπορης με κεφαλιά την έστειλε  στα δίχτυα του Παναγιωτίδη.

Στο 88′ είχαμε την δεύτερη ανατροπή του αγώνα όταν ο Κούτσικος με πέναλτι που κέρδισε ο Κοκόλης Χ.Ζ. διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Στο 92΄ γκολ που πέτυχε ο Κολιός ακυρώθηκε από τον κ. Μπαΐλη.

Διαιτητής: Μπαΐλης

Βοηθοί: Φραγκούλης-Σίσκας

Εθνικός Φιλιππιάδας (Αδριανός Παπαδήμας): Παναγιωτίδης, Νικηφορίδης, Korreshi (56΄ Νίκου), Δερβίλης, Παπανίκου, Ρακόπουλος, Νάστος, Λαϊνάς, Κολιός, Μπεζεβέγκης, Τσιάπι.

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Λιάσκος, Κοκόλης Χ.Σ., Κατωπόδης (81΄ Καλογεράκης), Τσιάβος (81΄ Τζόλος), Κουμπής, Φλούδας, Κοκόλης Χ.Ζ., Μεϊντάνης, Μπόμπορης (90΄ Θεοχάρης), Ορφανός (89΄ Μανωλίτσης), Κούτσικος.