Μεγάλη νίκη για τον Ερμή Καναλίου, 3-0 τον Απόλλωνα Πάργας

Ο Ερμής Καναλίου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Πάργας, στο παιχνίδι με το οποίο «έπεσε» η αυλαία της 11ης αγωνιστικής αλλά και του α’ γύρου στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ο Απόλλων Πάργας γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και πλέον ισοβαθμεί με τον Αμβρακικό Βόνιτσας στην πρώτη θέση.

Στο 5΄ ο Δημουλιάς εκτέλεσε απευθείας φαουλ με την μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλας ο Καραγεώργος απέτυχε να τη στείλει στα δίχτυα.

Η ομάδα του Γιώργου Νταλάκα άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό. Ο Μπρούβας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Καραγεώργος με κεφαλιά  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντάκου.

Στο 55΄ καλή στιγμή στο ματς για τον Απόλλωνα Πάργας όταν μετά από σέντρα του Ντόκου ο Βέρμπης με κεφαλιά από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 63΄ ο Ράπτης με ατομική προσπάθεια και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντάκου και έκανε το 2-0.

Στο 65΄ ο Απόλλων Πάργας έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Κωνσταντίνου είδε την κόκκινη κάρτα του κ. Φίτσα.

Στο 76΄ σουτ του Αναστασίου έδιωξε σε κόρνερ ο Καραπιπέρης.

Στο 85΄ ο Τάτσης μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα δε μπόρεσε να κάνει το 3-0, καθώς πλάσαρε πάνω του.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ράπτης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Φίτσας Γ.

Βοηθοί: Τσόγκας – Κώτσης

Ερμής Καναλίου (Γιώργος Νταλάκας): Καραπιπέρης, Ιορδανίδης (46΄ Γούλας), Νταλιάρδας, Καραγεώργος, Κώστας, Κόλλινς (53΄ λ.τρ. Αργύρης), Μπρούβας, Αραβανής (70΄ Τάτσης), Κόκκαλης, Ράπτης, Δημουλιάς (78΄ Ντοματάς).

Απόλλων Πάργας (Γιώργος Πετσίνης): Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου, Διαμάντης, Ευαγγέλου, Καζέλης (63΄ Παπακίτσος), Μπέλλος, Μπίκας, Βέρμπης, Αναστασίου (63΄ Αμαστασιάδης), Ντόκος, Δέσκας (86΄ Χασανάϊ).

Βησσαρίων Σάκκος