Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, 4-1 τον Παναγρινιακό

Μια μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα ο ΠΑΣ Πρέβεζα απέναντι στον Παναγρινιακό με 4-1.

Η ομάδα του Άγγελου Μπέκα ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 6΄με δυνατό μακρινό σουτ του Σιδέρη.

Η απάντηση των παιχτών του Παναγρινιακού ήταν άμεση. Ο Βασιλόγιαννης κέρδισε πέναλτι το οποίο στο 12΄μετέτρεψε σε γκολ ο Γκόλιας.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα κατόρθωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου μετά από αδράνεια της άμυνας του Παναγρινιακού, να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ με τον Τσάλα. (2-1)

Στο β΄ημίχρονο η ομάδα της Πρέβεζας ήταν καλύτερη του Παναγρινιακού και με δυο γκολ του Τσολακίδη στο 56΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 75΄, διαμόρφωσε το τελικό 4-1

Διαιτητής ήταν ο Τσιώρης από την Άρτα με βοηθούς τον Μάνο και Βατο επίσης από την Άρτα

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κιόσγια, Βασιλείου (76′ Λεόπουλος), Ορφανός, Καραγεώργος, Κώστας, Κάγια, Τσολακίδης (84′ Κονάκης), Φερεντίνος, Τσάλας, Κωσταμένας (84′ Τσάτσος), Σιδέρης (60′ Ντοματάς).

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος): Παρδαλός, Καλοκαίρης, Γκόλιας (70΄Νούλας Β), Καντάνης, Φραγκούλης Α., Σκιαδάς, Παναγιωτόπουλος, (57΄Νούλας Σ.), Μήλιος Βασιλάρης(78΄Σαμψώνας) , Βασιλόγιαννης (78΄Τηγανίτας), Ντούλιας (46΄Αγγέλης)