Μεγάλη νίκη ο Απόλλων Πάργας 3-0 την Θύελλα Κατσικά

Την Κυριακή το απόγευμα η Θύελλα Κατσικά υποδέχθηκε τον Απόλλων Πάργας για την 4η αγωνιστική των περιφερειακών μπαράζ ανόδου στην Γ’ εθνική, όπου ηττήθηκε με σκορ 3-0.

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες χωρίς πολλές ευκαιρίες, με εξαίρεση το γκολ του Παπαρούνα έπειτα από κάθετη πάσα του Τσουρμούσογλου βγήκε τετ α τετ απέναντι στον Καραμάνη και άνοιξε το σκορ στο (29′). Οι γηπεδούχοι παρέμειναν ακίνδυνοι και στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα της Πάργας να διπλασιάζει τα τέρματα της με τον Τσουρμούσογλου αυτήν την φορά στο (59′).

Η Θύελλα έβλεπε τον Απόλλων να κλειδώνει την νίκη στο (64′) με τον Ιωακειμίδη με γλυκιά κεφαλιά από σέντρα του Παπαρούνα, έπειτα από μια φαινομενικά άνετη νίκη εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους έξι βαθμούς, όπου εκεί παρέμεινε η Θύελλα Κατσικά.

Θύελλα Κατσικά: ( Νίκος Γκούρας) Καραμάνης, Ψαρράς, Μελιγγιώτης, Λισγάρας, Πάνος (64′ Ζήκος), Τσουμάνης, Βαρτζιώτης (64′ Δημητρακάκης), Πολυχρόνης, Κοντογιάννης (54′ Γούλας), Κατσίφας (64′ Καζαντσίδης), Κολιούσης (64′ Παπουτσής)

Απόλλων Πάργας:(Λευτέρης Βέρμπης) Κωνστανάκος, Αναστασίου (72′ Γκόλιας), Κουλούρης, Διαμάντης, Πάκος, Κύργιος (88′ Μάρκος), Ιωακειμίδη, Γεωργάκης, Τουρμούσογλου (84′ Σουλιώτης), Παπαρούνας, Βασιλείου