Μεγάλη νίκη στο 92′ η ΑΕ Καραϊσκάκης

Η ΑΕ Καραϊσκάκης λύγισε τον Ηρόδοτο στην Άρτα με σκορ 2-1 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενουμένους, καθώς μόλις στο 3’ ο Γκόμες με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ «έγραψε» το 0-1. Η χαρά, πάντως, των φιλοξενούμενων κράτησε λίγο, αφού στο 11’ ο Τάμπας εκτέλεσε το φάουλ και ο Ναζίμ με «καρφωτή» κεφαλιά ισοφάρισε. Οι «κυανόλευκοι» στο 28’ απείλησαν και πάλι με φάουλ του Γκόμες. Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος (43’), ο Χαλκιαδάκης είχε ακόμη μία σημαντική στιγμή για τον Ηρόδοτο.

Ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού απείλησε με Κατίδη (68’), Βρεττό (73’, 90’) και Σταμπουλίδη (80’), με τον Χουάντερσον να κάνει εκπληκτικές επεμβάσεις. Για να φτάσουμε στο 90+2′ όταν ο Ναζίμ με δυνατό σουτ «έγραψε» το τελικό 2-1 για την ΑΕ Καραϊσκάκης. Μετά το τέλος της συνάντησης ο Βαφειάδης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

ΑΕ Καραϊσκάκης: Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος (46’ Δερμιτζάκης), Κρισμάρεβιτς, Βαφειάδης (65’ Γλύνος), Πέδρο Ενρίκε (46’ φαν Ίπερεν), Ναζίμ, Σταματής, Ρούνεϊ (65’ Γαλεάδης), Ντοναλντόνι (72’ Κορέλας).

Ηρόδοτος: Λουτριώτης, Γκόμες (57’ Σταμπουλίδης), Καργιωτάκης (40’ Μακρυδάκης), Κόρτσαμ, Αρναούτογλου (79’ Χατζησάββας), Ρουσσάκης, Κάντε, Μπαρμπόσα, Βρεττός, Κατίδης (79’ Γκίνη), Χαλκιαδάκης.

πηγή: liganews.gr