Μεγάλη νίκη του Απόλλωνα Πάργας με 4-0 επί του Πανλευκάδιου μέσα στην Λευκάδα

Εύκολο απόγευμα στη Λευκάδα για τον πρωτοπόρο Απόλλων Πάργας, που ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανλευκάδιου και πλέον είναι 90΄ λεπτά και μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι “καθάριαν” στο πρώτο 45λεπτο το παιχνίδι, όπου πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα τέρματα.

Ο Ιωακειμίδης, στο 16΄ λεπτό έβαλε την Πάργα οδηγό του παιχνιδιού με το ο-1 και ύστερα οι φιλοξενούμενοι με δυο πέναλτυ στο 33΄ και το 44΄ ανέβασαν στο 0-3 το δείκτη του σκορ, με τους Γκόλια και Γεωργάκη αντίστοιχα, πέναλτυ που τα κέρδισαν οι ίδιοι, για το σκορ του ημιχρόνου.

Η επανάληψη ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με την ομάδα του Λευτέρη Βέρμπη, να σημειώνει και τέταρτο τέρμα για το τελικό 0-4 στο 69΄ λεπτό με τον Βασιλείου.

Διαιτητής| Φίτσας – Βοηθοί| Παππάς, Κώτσης

Πανλευκάδιος(Κατηφόρης)| Κοντογιώργης Ι., Γλένης(46΄ Τερζία), Σουλιώτης, Νάστος, Κερασοβίτης(85΄ Τσιάβος), Μπαλί, Κόκκαλης, Μειντάνης(75΄ Κούτσικος), Κοντογιώργης Δ., Μάουρο(85΄ Πανάγιου), Κουμπής
Απόλλων Πάργας(Βέρμπης)| Κωνσταντάκος, Σαιντί(79′ Τουρμούσογλου), Κουλούρης, Διαμαντής, Πάκος, Κύργιος, Ιωακιμείδης, Γεωργάκης, Γκόλιας(85΄ Ζαφείρης), Παπαρούνας, Βασιλείου(85΄ Μπέλλος)