Μεγάλη νίκη του Πανλευκάδιου με 3-2 απέναντι στον Θρίαμβο Λούρου σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο 94′

Ο Πέτρος Αργυρός «χτύπησε» στις καθυστερήσεις του αγώνα και χάρισε μεγάλη νίκη με 3-2 στον Πανλευκάδιο επί του Θρίαμβου Λούρου.

Στα πρώτα λεπτά ο Πανλευκάδιος μπήκε δυναμικά δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα .

Ο Κολοβός άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό  με κοντινή κεφαλιά και πέντε λεπτά αργότερα ο Θειακός  έκανε το 2-0 για την ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη.

Ο Σιδέρης στο 23΄ με απευθείας φάουλ μειωσε σε 2-1 για τον Θρίαμβο Λούρου.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι παίκτες του Θωμά Βασιλειάδη το πίστεψαν περισσότερο πιέζοντας αρκετά την ομάδα του Πανλευκάδιου.

Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες για γκολ, ο διαιτητής στο 66′ έδειξε το σημείο του πέναλτι αλλά ο Νταλάκας την έστειλε στο δοκάρι και έτσι έμεινε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Στο 84′ ο Φώτης Σιδέρης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 94′ οι δυο αλλαγές του Κατηφόρη χάρισαν την νίκη στον Πανλευκάδιο . Ο Γαζής έβγαλε για τον Αργυρό ο οποίος στο τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Τελικό σκορ 3-2  .

Διαιτητής: Γιώργος Ρούσος

Βοηθοί:  Γκαρτζονίκας – Κώτσης

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Λιάσκος, Κολάγκι, Τσιάβος, Κουμπής, Τούργελης, Κοκόλης Χ. , (90′ Καρέλης), Θειακός (50′ Γαζής), Κολοβός, Ορφανός (55′ Αργυρός, 93′ Θεοχάρης), Κούτσικος

Θρίαμβος Λούρου (Θωμάς Βασιλειάδης): Βαρέλης, Παππάς, Μαργέτης, Καρίπογλου (68′ Ζάκκας) , Γόγολος, Πάνου, Γκολάκου, Ντόντης (81′ Τζαφέρης), Σιδέρης, Νταλάκας (88′ Χαλάστρας), Κολιός (46′ Μανιώτης)