Μεγάλη νίκη του ΠΑΣ Πρέβεζα απέναντι στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Πάργας

Φωτιά στην κορυφή της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας έβαλε ο ΠΑΣ Πρέβεζα αφού κέρδισε τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Πάργας με 4-3 στο γήπεδο της Αγιάς και σε συνδυασμό με την νίκη του Θρίαμβου επί του Οδυσσέα Νυδριού στον Λούρο η ομάδα του Μάκη Δήμα πέρασε μόνη πρώτη.

Στο 3΄ ο Τριάντος έκανε το 0-1 και στο 31΄ ο Πόποτας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Άγγελου Μπέκα.

Στο 35΄ ο Νικολάου μείωσε σε 1-2 για τον Απόλλωνα Πάργας και στο 45΄ ο Πόποτας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα έκανε το 1-3 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 64΄ ο Κορεντίν έκανε το 1-4 και στο 71΄ ο Τουρμούσογλου μείωσε σε 2-4.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Νικολάου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 3-4.

Ο διαιτητής της συνάντησης Νίκος Ρούσος, είχε ένα δύσκολο έργο, αφού η ένταση και το πάθος των ποδοσφαιριστών τον ανάγκασε να δείξει μία φορά απευθείας την κόκκινη κάρτα στην λήξη του αγώνα στον Σουλιώτη που είχε περάσει ως αλλαγή, και 14 φορές συνολικά να δείχνει την κίτρινα κάρτα.

Διαιτητής: Ρούσος Ν.

Βοηθοί: Νάστος Ζ.,- Τσόγκας Α.

Απόλλων Πάργας (Βέρμπης Ελευθέριος): Κωνσταντάκος, Μπέλλος (87ο Σουλιώτης), Διαμάντης, Πάκος, Βασιλείου, Νικολάου, Παπαρούνας, Ιωακειμίδης, Τουρμούσογλου, Γκόλιας, Κουλούρης (46ο Γεωργάκης).

ΠΑΣ Πρέβεζα: (Μπέκας Άγγελος): Κώτσης, Μπαρλαγιάννης (98ο Στεμπάρι), Ράμμος, Καραγιώργος, Κώστας, Τουλκερίδης, Σιδέρης, Τριάντος, Corentin, Πόποτας (91ο Βάλβης), Σκαμνέλος.

Διαιτητής: Ρούσος

Βοηθοί: Νάστος – Τσόγκας

Απόλλων Πάργας (Λευτέρης Βέρμπης): Κωνσταντάκος, Μπέλλος (87΄ Σουλιώτης), Διαμαντής, Πάκος, Βασιλείου, Νικολάου, Παπαρούνας, Ιωακειμίδης, Τουρμούσογλου, Γκόλιας, Κουλούρης (46΄ Γεωργάκης).

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης, Μπαρλαγιάννης (98΄ Στεμπάρι), Ράμμος, Καραγιώργος, Κώστας, Τουλκερίδης, Σιδέρης, Κορεντίν, Πόποτας (95΄ Πόποτας), Σκαμνέλος.