Μεγάλη πρόκριση του ΠΑΣ Αχέρων επί του Ολυμπιακού Βόλου στην παράταση

Ο ΠΑΣ Αχέρων κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου στην παράταση και πανηγύρισε την πρόκριση του στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1. Όλα κρίθηκαν στην παράταση όπου ο Παπανίκου πέτυχε το “χρυσό” γκολ για τον ΠΑΣ Αχέρων που πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ιστορική πρόκριση για τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στη δ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς κατέβαλε με 2-1 την αντίσταση του Ολυμπιακού Βόλου, που είχε προηγηθεί. Ο κανονικός αγώνας έληξε με 1-1, αλλά στην παράταση οι γηπεδούχοι βρήκαν το χρυσό γκολ.
Στο 27’ ο Στάμου με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κόλα έκανε το 0-1, αλλά στο 45’
ο Μαρκοπουλιώτης σημείωσε αυτογκόλ έπειτα από σέντρα του Ζδράβου από τα δεξιά (1-1), που δεν άλλαξε ως το τέλος του 90λεπτου, αφού στο 83’ ο Παπανίκου νικήθηκε από τον Ξενοδόχοφ σε μεγάλη ευκαιρία των νικητών. Ωστόσο δεν έγινε το ίδιο στο δεύτερο λεπτό της παράτασης, καθώς τότε πάλι ο Παπανίκου με φάουλ από πλάγια θέση αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε μία μεγάλη πρόκριση στην ομάδα του.
Στο 118’ ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Σουλεϊμάν δέχθηκε δεύτερη κίτρινη, με το 2-1 να μην αλλάζει ως το φινάλε.

Στο 119′ απευθείας φάουλ του Βέρμπη στο οριζόντιο δοκάρι.

ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ: Βλάχος, Κωνσταντίνου, Καπίας (91’ λ. τρ. Σακκάς – 119’ Βέρμπης), Φράγκος, Παπανίκου, Ζδράβος, Εμβραϊζόγλου (63’ Κωσταμένας), Κυριάκης (90’ Νικολάου), Τσούτσης (74’ Γεωργίου), Ροβίνας (74’ Θεοδωράκης), Ντατίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Σκοπελίτης, Γραικός (84’ Κόκας), Μαρκοπουλιώτης, Στάμου, Κόλα (110’ Χατζής), Ντουάρτε (84’ Σουλεϊμάν), Χάσεκ (71’ Μπάτροβιτς), Χατζηπιρπιρίδης (46’ Βερνάρδος), Κουντουριώτης, Σιαφά