Μεγάλο διπλό ο Κεραυνός Θεσπρωτικού στην Φιλιππιάδα 0-1 τον Εθνικό

Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού πήρε ένα τεράστιο «διπλό», ουσίας και ψυχολογίας στη Φιλιππιάδα, κερδίζοντας με 1-0 τον Εθνικό χάρη στο γκολ του Γιώργου Ράπτη.

Με την νίκη έφυγε ο Κεραυνός Θεσπρωτικού μέσα από την Φιλιππιάδα επικρατώντας με 1-0 του Εθνικού.

Η ομάδα του Αντώνη Κολιού προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό όταν μετά από φάουλ του Φέκκα ο Ράπτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μολώνη, ενώ στην συνέχεια ο Κεραυνός διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ και δεν απειλήθηκε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Εθνικό να παίρνει από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, να πιέζει αλλά μην καταφέρνει να διασπάσει την άμυνα του Κεραυνού.

Η ομάδα του Ανδριανού Παπαδήμα είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο 55′ σε κεφαλιά του Τσιάπη, στο 64΄ σε σουτ του Ντανάι  και στο 76΄ σουτ του Νίκου από κοντά που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Κεραυνό Θεσπρωτικού να παίρνει ένα σπουδαίο διπλό μέσα στην Φιλιππιάδα.

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Κέφης-Λαϊνάς

Εθνικός Φιλιππιάδας (Ανδριανός Παπαδήμας): Μολώνης, Δερβίλης, Ντανάι, Λάκκας, Τσιφλίδης, Δημητριάδης, Τσιάπη (83΄ Στούπας), Ξυλογιάννης, Μήτσος, Τσίρος (71΄ Σαραντάρης), Νίκου.

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Αντώνης Κολιός): Μήτσιος, Μαλέσκος, Τζιάκος, Κούσης, Μπόμπορης, Χουλιάρας (58΄ λ.τρ. Πανούσης), Ρακόπουλος, Τουλκερίδης, Παφίλας (73΄ Τσιότσιος), Ράπτης, Φέκκας (83΄ Σιουμάλας).