Με ανατροπή ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε με 4-2 τον Θεσπρωτό

Με ανατροπή ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε με 4-2 τον Θεσπρωτό, στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.

photo: goalpost.gr

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 16’, όταν ο Πατσέκο έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Μπίκας από κοντά έγραψε το 0-1. Δεκαέξι λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 32’ ο Ολυμπιακός Βόλου έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Ο Τσαγκαλίδης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κίναλη για το 1-1. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Τσαγκαλίδης σημείωσε το 2-1, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι του Βόλου έκαναν το 3-1 με τον Βασιλούδη στο 48’. Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα κατάφερε να μειώσει στο 90+2′ για το 3-2 με τον Πέντσα. Το τελικό 4-2 υπέρ της ομάδας του Βόλου γράφτηκε στο 90+4′ με τον Φιλίποβιτς.

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε τους 25 βαθμούς και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, ο Θεσπρωτός έμεινε στους 16 βαθμούς και την 7η θέση.

Το φιλμ του αγώνα:

9’ Ο Μπουτζίκος έκανε τη σέντρα και ο Βασιλούδης με σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα άουτ.

14’ Σέντρα του Μπουτζίκου από τα αριστερά, ο Παπαδημητρίου πήρε την κεφαλιά με τον Κίναλη να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

16’ ΓΚΟΛ για τον Θεσπρωτό. Από λάθος του Φιλίποβιτς, που έχασε την μπάλα, ο Πατσέκο την κέρδισε, έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Μπίκας από κοντά έγραψε το 0-1.

20’ Κεφαλιά του Φιλίποβιτς σε σέντρα του Τσαγκαλίδη μπλόκαρε εύκολα ο Κίναλης.

32’ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Τσαγκαλίδης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κίναλη.

36’ Ο Γώγος έκανε χλιαρό σουτ μέσα από την περιοχή για να μπλοκάρει ο Λαδάς

45+1’ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Βουκελάτος μέσα από την περιοχή απέτυχε να σκοράρει, απέκρουσε ο Κίναλης, η μπάλα στρώθηκε στον Τσαγκαλίδη και αυτός με νέο “κεραυνό” , παρόμοιο με το πρώτο γκολ, έγραψε το 2-1.

48’ Από πλάγια θέση αριστερά ο Στάθης Βασιλούδης “κρέμασε” τον Κίναλη, γράφοντας το 3-1.

51’ Από εκτέλεση κόρνερ ο Μπίκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη ρίζα του αριστερού δοκαριού του Λαδά και στη συνέχεια της φάσης ο Σαραντίδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού, ο οποίος του έκλεισε το οπτικό πεδίο και απέκρουσε την μπάλα.

60’ Ο Σαραντίδης έστειλε την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή.

86′ Ο Τσαγκαλίδης πάσαρε στον Ερέρα, αυτός έβγαλε τετ α τετ τον Παπαδημητρίου, ο οποίος νικήθηκε από τον Κίναλη.

87′ Από εκτέλεση κόρνερ του Ερέρα ο Φιλίποβιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Κίναλη.

90’ Ο Παπαδημητρίου έχασε μοναδική ευκαιρία μόνος απέναντι από τον Κίναλη δεν μπόρεσε να σκοράρει.

90+2’ ΓΚΟΛ για τον Θεσπρωτό. Ο Πατσέκο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Πέντσας από κοντά με προβολή έκανε το 3-2.

90+4’ ΓΚΟΛ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Από λάθος διώξιμο του τερματοφύλακα Κίναλη ο Ιγκόλ Φιλίποβιτς με σουτ έξω από τη περιοχή έγραψε το 4-2.

Δοκάρια: Φιλίποβιτς (87′) – Μπίκας (51’)

Σκόρερ: Τσαγκαλίδης (32’, 45+1’), Βασιλούδης (48’), Φιλίποβιτς (90+4′) – Μπίκας (16’), Πέντσας (90+2′)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Ξενοδόχοφ (34’ λ.τρ. Λαδάς), Βασιλούδης (82′ Ερέρα), Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Βουκελάτος (67’ Χολέβας), Σκοπελίτης, Κόλα, Παπαδημητρίου, Κατσούκης (82′ Πέλκας), Τσαγκαλίδης.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κινάλης, Σαραντίδης, Σταυρίδης (76’ Καζβιρόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Κοντοές, Γώγος (46’ Πούφλης), Διγκόζης (65’ Πέντσας), Μπίκας, Γκανσιέρ, Ραμίρεζ, Πατσέκο.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Παγουράς, Δελής (Βοιωτίας)

πηγή: liganews.gr