Με ανατροπή 3-2 ο ΑΟ Καρυάς την Φορτούνα Βαλανιδοράχης

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2, τελικά ο ΑΟ Καρυάς κατάφερε να πετύχει την ανατροπή και να επικρατήσει με 3-2 της Φοτούνας Βαλανιδοράχης, παίρνοντας έτσι σημαντική για τη συνέχεια νίκη.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 9΄ με τον Σταματέλο, για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι στο 30΄ με τον Σούπε.

Ο Μήτος-Κώτσης Ι. στο 65΄ έκανε το 1-2 για την ομάδα του Τάκη Κασκάνη. Στο 86΄ ο ΑΟ Καρυάς κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, με γκολ που πέτυχε ο Βλάχος, και στις καθυστερήσεις του αγώνα οι γηπεδούχοι πέτυχαν ολική ανατροπή, με τον Σταματέλο να διαμορφώνει το τελικό 3-2

Διαιτητής: Χουλιάρας

Βοηθοί: Κωνσταντίνου-Νάστος

ΑΟ Καρυάς (Αλεξανδρος Βλασσόπουλος): Βενέτης, Ναζεράι, Χαλκιόπουλος (77’ Χαγιάννης), Ρεκατσίνας, Σάντας(65’ Καββαδάς), Χότζας(70’ Gjolena), Σταματέλος, Μεϊντάνης, Μονόλιθος, Ορφανός, Παπαδόπουλος(51’ Βλάχος).

Α.Ε Φορτούνα Βαλανιδοράχης (Τάκης Κασκάνης): Τσοβίλης, Νικολάου (65’ Μήτος-Κώτσης Δ.), Τζίμας Ν., Παππάς, Νόνας, Σούπε, Μήτος-Κώτσης Ι., Ευθυμίου (89’ Τσαλούκας), Γεωργίου, Τζίμας Ι.(70’ Ιωάννου Ε.), Δημητρίου.