Με απουσίες στην Λευκάδα ο ΑΟ Σελλάνων

Από την αρχή στα δύσκολα θα μπορούσαμε να πούμε ότι περιγράφει τη φετινή εκκίνηση στον ΑΟ Σελλάνων, αφού, μεσούσης της προετοιμασίας μπαίνει…σφήνα η αυριανή (26/8) «μάχη» για την Α’ Φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Δεν είναι μόνο η πρωτόγνωρη για την ομάδα Προαστίου διοργάνωση, η οποία κορυφώνει την προετοιμασία της για το ιστορικό ραντεβού και τη συμμετοχή φέτος σε τέσσερις θεσμούς (Κύπελλο Ελλάδος, Γ’ Εθνική, Σούπερ Καπ, Κύπελλο ΕΠΣΚ) αλλά το μακρινό ταξίδι και ο υπολογίσιμος αντίπαλος, καθώς πέρυσι ο Τηλυκράτης τερμάτισε στην 1η θέση του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής και «άγγιξε» το όνειρο της Football League.

Μέσα σε όλα αυτά, ο ΑΟΣ καλείται να διαχειριστεί τις δεδομένες απουσίες των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από επαγγελματικό συμβόλαιο, μιας και η έναρξη του θεσμού που αρχικά περιλαμβάνει τους κυπελλούχους ΕΠΣ, έρχεται μέσα στον Αύγουστο και επομένως δεν έχει παρέλθει ο χρόνος για να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες των δελτίων.

Όλα αυτά όμως, έχουν σφυρηλατήσει μία πολύ συσπειρωμένη εικόνα για το συγκρότημα του Αλέξανδρου Κούρτογλου, ο οποίος μεταφέρει το αγωνιστικό πνεύμα που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή η ομάδα για να αντεπεξέλθει σε αυτή την πρόκληση του κυπέλλου.

Η δουλειά συνεχίζεται καθημερινά σε θαυμάσιο κλίμα και το σίγουρο είναι ότι ο ΑΟ Σελλάνων δε θα πάει για…το ταξίδι στη Λευκάδα αλλά για να διεκδικήσει με κάθε ετοιμοπόλεμο παίχτη την ιστορική πρόκριση.

Η σεζόν είναι μακρά και επομένως κάθε ποδοσφαιριστής υπολογίζεται το ίδιο, λαμβάνοντας τις ευκαιρίες που του αξίζει και το ματς κυπέλλου, έρχεται μεν σε σημείο που καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη αγωνιστικά αλλά αποτελεί κάτι σαν…επίσημο τεστ και δη με αντίπαλο με ποιότητα.

Οι Κυανόλευκοι εν  μέσω υψηλών θερμοκρασιών δείχνουν όρεξη και με διάθεση να αγωνιστούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δίχως πάντως αυτό να τους επηρεάσει για το πώς θα πορευτούν στη συνέχεια. Εν ολίγοις, δρόμος υπάρχει πολύς ακόμη και στον ΑΟ Σελλάνων τη δεδομένη χρονική στιγμή η κατάσταση της ομάδας είναι στα επιθυμητά επίπεδα.

Σήμερα (24/8) θα διεξαχθεί η προτελευταία προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Προαστίου, ενώ αύριο το πρωί (25/8) θα γίνει η τελευταία πριν το ταξίδι για το νησί του Ιονίου που θα εκκινήσει το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στα αγωνιστικά, εκτός από τους Δήμο Τζέκο, Γιώργο Μπιτέλη, Ανδρέα Χαντζή και Βασίλη Μπούσδρα, εκτός θα μείνει και ο Γιώγος Ξανθόπουλος.

Από εκεί και πέρα, η αίσθηση που πηγάζει μέσα από τις προπονήσεις στον ΑΟ Σελλάνων είναι ότι κάθε μέλος της ομάδας θέλει να τα δώσει όλα σε αυτή την πρώτη «μάχη» ώστε να στείλει και ανάλογο μήνυμα στον κόσμο, ενόψει της συνέχειας.

Εδώ να αναφέρουμε ότι την Πέμπτη, ο Τηλυκράτης Λευκάδας έδωσε το δεύτερό του φιλικό παιχνίδι με τον Πανλευκάδιο και έμεινε στο 0-0.

πηγή: karditsasportiva.gr