Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου στην Άρτα

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθη και ολοκληρώθηκε την 1 Ιουλίου 2023 και ημέρα Σάββατο ο 5ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου 10.800 km και 5 km στην πόλη της Άρτας.

Ο Αγώνας διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Δρομέων Άρτας σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης. Πάνω από 400 δρομείς και περιπατητές, βρέθηκαν και φέτος στη γραμμή της αφετηρίας και όλοι μαζί, αθλητές, εθελοντές και θεατές δημιούργησαν μια πολύ όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Στον αγώνα των 5km πρώτοι νικητές αναδείχτηκαν ο ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ και η ΠΑΝΟΥ ΧΡΥΣΑ του συλλόγου ΠΝΟΙ και στον αγώνα των 10800km ο ΧΑΜΟΣΦΑΚΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ και η ΓΚΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας.

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς, τους υποστηρικτές, και τους εθελοντές για την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της διοργάνωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δήμο Αρταίων για την πολύτιμη υποστήριξή του καθώς και στην Τροχαία Άρτας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς και περιπατητές, ιδιαίτερα αυτούς που ήρθαν από μακριά, και τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Με τιμή

Ο πρόεδρος                  Η γραμματέας