Με επιτυχία το τουρνουά παλαιμάχων για φιλανθρωπικό σκοπό στην Λευκάδα

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μ. Πέμπτης στο δημοτικό στάδιο Λευκάδας ο τουρνουά παλαιμάχων με την συμμετοχή του ΑΟ Καρυάς, του Τηλυκράτη, του Πανλευκάδιου και του ΠΑΣ Σφακιωτών..

Το τουρνουά, σε συνδιοργάνωση ΑΟ Καρυάς και Δήμου Λευκάδας, είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη συνανθρώπου μας με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Κατόπιν κλήρωσης τα ζευγάρια που προέκυψαν ήταν ΑΟ Καρυάς – ΠΑΣ Σφακιωτών και Τηλυκράτης – Πανλευκάδιος.

Πριν από τους αγώνες πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη προσφορά τους στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Ο Α.Ο Καρυάς βράβευσε τον Νικόλαο Αραβανή, ο Τηλυκράτης τον Ιωάννη Γλένη, ο Πανλευκάδιος τον Ευρυβιάδη Καράμπαλη, ενώ ιδιαίτερη υπήρξε η βράβευση του 94χρονου Ξενοφώντα Π. Γληγόρη, ιδρυτή του σωματείου ΠΑΣ Σφακιωτών που συνέδραμε για την κατασκευή του γηπέδου της ομάδας.

Nικητής του Φιλανθρωπικού Τουρνουά ήταν ο Τηλυκράτης που κατάφερε να επιβληθεί του Α.Ο Καρυάς στον τελικό με 4-1, με 3 γκολ του Zακυνθινού και ένα του Γότση, ενώ για τον Α.Ο Καρυάς σκόραρε ο Κουντούρης.

Στο τέλος όλοι οι παίκτες έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια για τη συμμετοχή τους, ενώ παράλληλα οι δύο νικήτριες ομάδες έλαβαν και από ένα αναμνηστικό κύπελλο.

Διαιτητές : Φίτσας Ηλίας, Φίτσας Βασίλης, Θανάσης Ντόμαρης και Σωτήρης Σίσκας.

Φωτο: Ρ.Εμιλιάνο