Με νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Πρέβεζα έκλεισε την χρονιά ο Αμβρακικός Βόνιτσας

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος σημείωσε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-2 του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ.

Το 1-0 για την ομάδα μας ήρθε στοπ 21ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Ορφανού από τα αριστερά, ο Ιασωνίδης Θ. με κεφαλιά νίκησε τον Κώτση για το 1-0.

Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Μπαρλαγιάννη να νικάει τον Τρανουλίδη από τα 11 βήματα για το 1-1 στο 24ο λεπτό.

Στο 38ο λεπτό ο Ορφανός και πάλι …σέρβιρε την μπάλα μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, με τον Ιωάννου να πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου 45λεπτου.

Στο 57ο λεπτό ήρθε και το τρίτο τέρμα για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ και αυτό με κεφαλιά. Αυτή την φορά δημιουργός ήταν ο Βασίλας που από τα αριστερά έβγαλε την σέντρα και εκτελεστής ο Καλογερής που με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 3-1.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 62ο λεπτό ο Πόποτας με διπλή προσπάθεια. Στην συνέχεια χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να αλλάξει το τελικό σκορ, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Σπυράκος με βοηθούς τους κ.κ. Γκαρτζονίκα και Βασιλάκη.

Αμβρακικός Βόνιτσας (Δημήτρης Κονιδάρης): Τρανουλίδης Ν. (90ο Ντελής), Βασίλας, Ιασωνίδης, Ιωάννου, Μπάτσος, Μπούζι (70ο Φερεντίνος), Μπουρδουβαλης, Χαϊδάκης (86ο Τρανουλίδης Ανδ.), Ορφανός, Καλογερής, Καταγής.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης (53ο Τσόλκας), Μπαρλαγιάννης, Στεμπάρι, Πανταζής, Κώστας, Τουλκερίδης, Corentin, Σκαμνέλος, Σιδέρης (59ο Κούτρας), Τριάντος, Πόποτας.

πηγή: akarnanikanea.gr