Με νίκη ξεκίνησε στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής η Παναχαϊκή

Η Παναχαική με ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος από τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο, κατάφερε να νικήσει εκτός έδρας με 1-0, τον Μακεδονικό και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της, για τα μπαράζ ανόδου από την Γ’ Εθνική στην Super League 2.

Όπως ήταν φυσικό, στα πρώτα λεπτά, υπήρχαν ελάχιστες καλές στιγμές στο παιχνίδι, αφού οι ομάδες προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό από την αγωνιστική απραξία. Οι “κόκκινοι-μαύροι” έδειξαν σοβαρότητα και έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, έχοντας ως μια καλή φάση, την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαντί στο 28′ λεπτό. Στο 42′ λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν μια ευκαιρία με το σουτ του Τοπούζη, μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Το σκορ του ημιχρόνου παρέμεινε στο 0-0.

Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις και στο δεύτερο ημίχρονο και για αυτό έγινε παιχνίδι λεπτών ισορροπιών και τακτικής. Η Παναχαική συνέχισε να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να επιβάλλει τον ρυθμό της, με αποτέλεσμα να πετύχει το γκολ στο 90+1′ λεπτό, αφού μετά από σέντρα του Λιποράσε από τα αριστερά, η χρυσή αλλαγή των Αχαιών, ο Κυμβελίδης με κεφαλιά του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

χρυσή αλλαγή

Μακεδονικός (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Χατζηκωνσταντίνου, Δοξάκης (70′ Καράμπελας), Σαραγιώτης, Τσιαμπάζης, Ουζούνογλου, Μπρατσιάνι, Γαρύφαλος, Λάλκοβιτς, Τοπούζης.

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Σμίλτος, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (65′ Τεγούσης), Στεργίδης, Καρακλαΐτς, Κέρη, Αλεξόπουλος, Χαντί.

πηγή: liganews.gr