Με τον Βαγγέλη Αυγερινό στην Α2 Γυναικών το IBC

Την ανανέωση της εξαιρετικά επιτυχημένης συνεργασίας με τον coach Βαγγέλη Αυγερινό ανακοίνωσε το IBC.

Οι Γιαννιώτισσες ετοιμάζονται για μία ιστορική σεζόν καθώς θα είναι η πρώτη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών και ο coach Αυγερινός είναι αισιόδοξος πως με σκληρή δουλειά και συνέπεια μπορεί η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Ioannina BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, με τον προπονητή των γυναικείων τμημάτων Βαγγέλη Αυγερινό.

Ο coach Αυγερινός, μετά την μέχρι σήμερα άκρως επιτυχημένη παρουσία του στους πάγκους του IBC, καλείται να αντιμετωπίσει την πρόκληση της παρθενικής παρουσίας της Γυναικείας Ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Παράλληλα ως προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων των κοριτσιών του IBC θα συνεχίσει τον δρόμο του μοντέλου ανάπτυξης που έφερε επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Ο coach δήλωσε στα social media του συλλόγου μας:

“Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του IBC για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και ελπίζω με την βοήθεια όλων να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Είναι σίγουρο πως έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη σεζόν. Είμαι όμως σίγουρος πως με σκληρή δουλειά και συνέπεια θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στις προσδοκίες των ανθρώπων της διοίκησης.”