Με το δεξί και στον δεύτερο γύρο ο Φιλαθλητικός – Νέα νίκη στην Αλεξανδρούπολη

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο βόλεϊ γυναικών ο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας, ο οποίος κέρδισε στην Αλεξανδρούπολη την τοπική Νίκη με 3-0 στα σετ (22-25), (19-25), (21-25).

Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου, μετά την υπερπροσπάθεια και το εισιτήριο για τις 8 στον θεσμό του κυπέλλου, συνέχισαν την αήττητη φετινή τους πορεία και στο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Αν και η κούραση ήταν εμφανής στα πρόσωπα των αθλητριών του Φιλαθλητικού, ωστόσο δεν άφησαν σε κανένα σημείο του αγώνα την αντίπαλη ομάδα να ελπίζει σε κάτι καλό.

Έτσι η νίκη που σημείωσε ο Φιλαθλητικός προστίθεται στην βαθμολογία φτάνοντας έτσι τις 11 σε ισάριθμα παιχνίδια και συνεχίζοντας το αήττητο με 33 βαθμούς (33 σετ υπερ-2 σετ κατά).

Διαιτητές: Σκαρλατούδη, Τονονίδης

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σάκης Μουστακίδης): Προφαντή, Μπάρη, Καραμιχάλη, Σάκαλη, Τσακιργιάννης Ι, Καράτζαλη, Κελεσίδου, Τσακιργιάννη Β., Μπαχλάβα, Φίλιππα, Στεφάνου, Σαράντη, Γεωργιάδου, Αθανασοπούλου.

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Μέλου, Τζαλαλή, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα, Σιούλα, Parshyna.