Με το δεξί ο Τηλυκράτης, 0-2 τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης (video)

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας μπήκε με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κερδίζοντας στα Γρεβενά τον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης με 2-0.

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας. Οι νησιώτες μπήκαν με το δεξί στο νέο Πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0, ωστόσο, οι Γρεβενιώτες παρά την ήττα άφησαν καλά δείγματα γραφής. Το 2-0 για τον Τηλυκράτη διαμορφώθηκε με δύο πανομοιότυπα τέρματα, καθώς τόσο στο 8’ όσο και το 30’ ο Αλωπούδης σέρβιρε με ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ και ο Ρούσσης με κεφαλιές παραβίασε δις την εστία του Κτηνοτροφικού Αστέρα. Στο 42’ το σουτ Κοτζαντίσογλου έγλειψε το οριζόντιο δοκάρι. Δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι στο 65’ με τον Λίτσκα. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν και στο 72’ όμως το γυριστό σουτ του Σάλο πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τηλυκράτη.

Διαιτητής: Μαυρίδης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Μπογιατζόγλου-Μπέκας (Ημαθίας)

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ (Βλάχος): Κοκκινίδης, Κωτσούλας, Λιούρας (55’ Ρούσσης), Μπόζιαρης, Δημητριάδης, Μπαλίτσας, Σάλο, Κοτσαντίσογλου (65’ Αποστολίδης), Τσιαρσιώτης, Τσακνάκης (70’ Ντόλιας), Λιάκος (55’ Χαραλαμπίδης).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Νταλακούρας): Κουτογλίδης, Κούσας, Ρούσσης, Ντόβας, Μπαρούτας, Νταντίδης, Αλωπούδης (62’ Περιστέρης), Πετράκος (85’ Καταγής), Ριμπέιρο (52’ Τσελάι Λ.), Κολοβός (85’ Βλάχος), Τσελάι Ρ. (65’ Λίτσκας).

 

Διαιτητής: Μαυρίδης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Μπογιατζόγλου-Μπέκας (Ημαθίας)

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ – greveniotis.gr

photo: Χρήστος Δημάδης – Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης