Με το… δεξί στο πρωτάθλημα ο Θρίαμβος Λούρου, 2-0 τον Εθνικό που… φωνάζει για τη διαιτησία

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Θρίαμβο Λούρου στο φετινό Πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ο Θρίαμβος Λούρου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και παρά τα προβλήματα που είχε ο πολύ βαρύς αγωνιστικός χώρος και για τις δυο ομάδες επικράτησε εκτός έδρας του Εθνικού Φιλιππιάδας με 2-0.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρηθήκαν έντονα στον κύριο Φίτσα για χέρι σε δυο φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ τέλειωσαν τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Νάστου στο 75΄ και του Korreshi (πολύ αυστηρή) στο 81ο λεπτό.

Ο Εθνικός σε ένα ακόμη ματς στάθηκε άτυχος καθώς έχασε στο πρώτο ημίχρονο λόγω τραυματισμού τους Κολιό και Νίκου.
Το σκορ για τον Θρίαμβο Λούρου άνοιξε ο Γεωργίου στο 34ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, αφού στο 35′ ο Κολιός βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Νικολάου και το πλασέ που έκανε πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

Τελικά ο Θρίαμβος Λούρου σφράγισε την μεγάλη νίκη στο 44′ με σκόρερ τον Χρήστο Δήμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός πίεσε και είχε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά ο Νικολάου βρέθηκε σε καλή μέρα και κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Διαιτητής: Φίτσας

Βοηθοί: Τσόγκας – Γκαρτζονίκας

Εθνικός Φιλιππιάδας (Αδριανός Παπαδήμας): Βαρέλης, Νικηφορίδης, Κorreshi, Μπεζεβέγκης, Παπανίκου, Γούλας, Νίκου (46’ λ.τρ. Σαραντάρης), Λαϊνάς, Κολιός (42’ λ.τρ. Νάστος), Μιχάλης, Τσιάπι.

Θρίαμβος Λούρου (Μάκης Δήμας): Νικολάου, Πάνου, Ντελής, Δήμας Χ., Δήμας Δ. (65’ Ζάκκας), Γκίνι, Ιορδανίδης (85’ Σάκκος), Σκαμνέλος, Λάππας, Γεωργίου (85’ Σιώρος), Κούσης (76’ Μπόμπορης).