Με 1-2 στην Φιλιππιάδα προκρίθηκε ο Τηλυκράτης στο κύπελλο

Την πρόκριση στη 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας πήρε ο Τηλυκράτης Λευκάδας, που κέρδισε στη Φιλιππιάδα με 2-1 τον Εθνικό.  

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας προσπάθησε στην επανάληψη, δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ και τελικά σκόραρε με κεφαλιά του Σταμούλη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας πήρε προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό με σουτ του Περιστέρη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Εθνικού.

Στο 7΄ κεφαλιά του Κολοβού απέκρουσε ο Βαρέλης και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το οριζοντιο δοκάρι.

Στο 90΄ κόρνερ του Γιώργου Καταγή και ο Λαϊνάς στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βαρέλη.

Ο Σταμούλης στις καθυστερήσεις του αγώνα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπεζεβέγκη διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Διαιτητής: Μπαΐλης

Βοηθοί: Φραγκούλης – Τσόγκας

Εθνικός Φιλιππιάδας (Αδριανός Παπαδήμας): Βαρέλης, Νικηφορίδης, Korreshi, Μπεζεβέγκης, Παπανίκου (73΄ Σαραντάρης), Γούλας, Νίκου, Κωσταγιαννάκης (35΄ λ.τρ. Λαϊνάς), Κολιός (73΄ Δήμος), Τσιάπι (46΄ Σταμούλης), Παππάς (46΄ Νάστος).

Τηλυκράτης Λευκάδας (Γιάννης Νταλακούρας): Κουτογλίδης, Ντόβας, Μπαρούτας, Ρούσσης, Κούσας, Ντατίδης, Περιστέρης (55΄ Λίτσκας), Αλωπούδης (67΄ Τσοπανάς), Κολοβός (67΄ Βλάχος), Πετράκος (55΄ Καταγής Γ.), Τσελάι Ρ. (86΄ Καταγής Σ.).