Μοιρασιά στην Άρτα (2-2)

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, η ΠΑΕ Καραϊσκάκης αναδείχτηκε ισόπαλη με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Δύο φορές προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, ωστόσο, τα «δελφίνια» είχαν απάντηση και τις δύο κι έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας σε μία δυνατή έδρα.

photo: www.intime.gr

Χωρίς κάποια τελική προσπάθεια κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο στο 11′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μακρίδη να εκτελεί το φάουλ, τον Νικολόπουλο να… στρώνει με το κεφάλι στον Μακρή ο οποίος με νέα κεφαλιά έκανε το 1-0. Τρία λεπτά μετά οι Χανιώτες απείλησαν με το σουτ του Σάλιακα να μπλοκάρει ο Μέλκας, ενώ ο σουτ του Αρναούτογλου στο 21′ δεν βρήκε στόχο. Στο 24′ ο Καραϊσκάκης έχασε νέα ευκαιρία, με το σουτ του Καραγιαννίδη από καλή θέση να φεύγει εκτός. Στο 31′ τα «δελφίνια» ‘εφτασαν στην ισοφάριση, με κεφαλιά του Παντελάκη έπειτα από κόρνερ του Σάλιακα. Ένα σουτ του Χούσου στο 39 μπλόκαρε ο Λαζαρίδης. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ζιούλη να διώχνει πάνω στη γραμμή το σουτ του Νικολόπουλου, ενώ στην επαναφορά ο τελεταίος δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πρώτη τους επίσκεψη στην εστία του Μέλκα, αλλά το σουτ του Ξύδα έφυγε εκτός. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 59′ κατάφεραν να κάνουν το 2-1 με μακρινό δυνατό σουτ του Παπανίκου κι ενώ η μπάλα βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σάλιακας δοκίμασε από μακριά το πόδι του αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, όπως και το σουτ του Αποστολίδη δύο λεπτά μετά. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 77′ το σουτ του Σελινιωτάκη μπλόκαρε ο Μέλκας. Στο 84′ ήρθε η ισοφάριση, με αυτογκόλ του Θεολόγου, μετά από σέντρα του Σελινιωτάκη. Μάλιστα στο 88’ έχασαν νεα ευκαιρία με το σουτ του Σάλιακα να φεύγει λίγο εκτός.

ΣΚΟΡΕΡ: 11′ Μακρής, 59′ Παπανίκου – 31′ Παντελάκης, 84′ αυτ Θεολόγου

Καραϊσκάκης Άρτας (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Θεολόγου, Χούσος, Μακρής, Δημητριάδης (58′ Κυριάκης), Ψιάνος (86′ Ευαγγέλου), Μακρίδης (58′ Ρανγκέλοφ), Λουκίνας.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης (64′ Αποστολίδης), Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Σάλιακας, Σελινιωτάκης, Λεμονής, Χαλκιαδάκης (84′ Νικόλτσης), Ξύδας (90+1′ Γκίνη).

Διαιτητής: Σελίμος (Λακωνίας)

πηγή: liganews.gr