Μοιρασιά στην Ηγουμενίτσα

Ο Θεσπρωτός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Μακεδονικό στην Ηγουμενίτσα, για την 18η αγωνιστική του α’ ομίλου της Super League 2. Στο ντεμπούτο του Αγγελου Ζαζόπουλο, με την ομάδα του να ανεβαίνει στους 21 βαθμούς, ενώ ο σύλλογος του Χουάν Ραμόν Ρότσα έμεινε στους εννιά πόντους και την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι «πράσινοι» με το καλημέρα πήραν το προβάδισμα στο ματς. Στο 2’ από κόρνερ του Τσουκάνη, ο Σιμόνι πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι νίκησε τον Τσιμόπουλο, για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την επόμενη καλή στιγμή στο 40’. Ο Τσιλιγγίρης κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, αξιοποίησε την αστάθεια της άμυνας του Θεσπρωτού και κατάφερε να κάνει την προβολή στη μπάλα προ του τερματοφύλακα Τσιμόπουλου, όμως δεν είχε καθόλου ισορροπία και η μπάλα έφυγε προς το πλάι, αντί να κατευθυνθεί προς την εστία.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Θεσπρωτός έφτασε κοντά στο γκολ. Ασταθής έξοδος του Γουναρίδη, ο Λεωνιδόπουλος παρεμβαίνει προ της τελικής γραμμής και διώχνει τον κίνδυνο στο 50’. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 57’, όταν ο Γώγος βρήκε με βαθιά μπαλιά τον Δρίτσα που κατέβασε όμορφα και πρόλαβε την έξοδο του Γουναρίδη για να στείλει τη μπάλα προς τα δίχτυα για το 1-1.

Συνθέσεις:

Θεσπρωτός (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Γώγος, Βασιλάκης, Ρίζος, Κωνσταντίνου, Πανταζέλος (46’ Μαρτίνες), Ρούσης (58’ Καραμποΐκης), Οικονομικός (46’ Ρόνι), Κουέβας (70’ Λύγκας), Μπίκας (83’ Παππάς), Δρίτσας.

Μακεδονικός (Ζαζόπουλος): Γουναρίδης, Μπρατσιάνι (82’ Χασάνογλου), Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (82’ Γαρύφαλλος), Σιατραβάνης (82’ Μιλισάβλιεβιτς), Γκέντσογλου, Τσιλιγγίρης (46’ Ζαφειράκης), Σιμόνι (72’ Σαραντίδης).

πηγή: liganews.gr