Μπέκας:«Θα κέρδιζε όποιος έβαζε το γκολ» (video)

Ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Άγγελος Μπέκας υποστήριξε πώς έγινε ένα ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι για τις δυο ομάδες και όποιος έβαζε το γκολ θα το κέρδιζε.

Έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά το γεγονός ότι είχαν παίξει και την περασμένη Τετάρτη στην Καστοριά, ενώ εξέφρασε την πίστη του πώς θα παραμείνει η ομάδα του στην κατηγορία.

Για το εάν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα:

«Από την εμφάνιση ναι. Από την προσπάθεια των παιδιών είμαι ευχαριστημένος πάρα πολύ και μη ξεχνάτε πώς είχαμε και παιχνίδι την Τετάρτη στην Καστοριά.

Νομίζω μας δόθηκαν ευκαιρίες να κερδίσουμε το ματς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν ένα ωραίο ματς, ανοιχτό και από τις δυο ομάδες. Νομίζω αυτός που θα έβαζε το γκολ θα κέρδιζε και το ματς».

Αν επηρεάστηκε η ομάδα του από τους βαθμούς που αφαιρέθηκαν στο ματς με την Αναγέννηση:

«Νομίζω το ξεπεράσαμε γιατί ήταν μεγάλο το χρονικό διάστημα από τότε που έγινε. Δείχνουμε κάθε Κυριακή πώς δεν μας αγγίζει, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».

Για το αν καταφέρει η Πρέβεζα να μείνει στην κατηγορία:

« Νομίζω θα καταφέρουμε να μείνουμε. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, απλώς είναι λίγο δύσκολο το πρωτάθλημα λόγω μακράς απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό το Τετάρτη-Κυριακή μας επηρέασε, αν ήμασταν ξεκούραστοι όλοι την εβδομάδα η ομάδα θα ήταν διαφορετική».

VIDEO

πηγή: passports.gr