Μπήκε στο… κόλπο ο Ορφέας Ξάνθης

Ο Ορφέας Ξάνθης επικράτησε με 2-0 του Διαγόρα Στεφανοβικείου στο γήπεδο του ΑΟΞ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου μπαράζ της Γ’ Εθνικής.

Στο 35’ ο Γ. Κυρίτσης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Διαγόρα με δέκα παίκτες. Ο Ορφέας Ξάνθης άνοιξε το σκορ (1-0) στο 43’ ο Νίκος Μελισσόπουλος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι. Στο 67’ ο Χαλήλ μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Αποστολίδη και σε κενό τέρμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 της ομάδας της Ξάνθης.

O Ορφέας Ξάνθης εκμεταλλεύτηκε την δύναμη της έδρας του και έφτασε σε μια σπουδαία νίκη με 2-0 επί του Διαγόρα Στεφανοβικείου και πλέον μετά και το ρεπό του θα παίξει τα ρέστα του για την άνοδο στην Super League 2 στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Η ομάδα της Ξάνθης την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό και πλέον έχει ήδη το μυαλό της στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ποσειδώνα στην Μηχανιώνα στις 4 του Ιούλη αλλά φυσικά και στο εντός έδρας ματς με τον Αχέρων Καναλακίου στις 11 του Ιούλη στο ΑΟΞ.

Σκόρερ: Ν. Μελισσόπουλος (43’), Χαλήλ (67’)

Συνθέσεις:

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ(Μπάμπης Χατζημεστής): Γιουργούσης, Χασάνογλου, Κατρανίτσας, Παπαδόπουλος, Κριεζής, Μαυρόπουλος, Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού(90+3′ Κιολείδης), Βουλγαρίδης, Μελισσόπουλος Ν.(60′ Πασχαλάκης), Τορομανίδης(86′ Σουκρήογλου), Μελισσόπουλος Αλ.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ(Στέλιος Αρσένος): Αποστολίδης, Καραμπούζης, Λάιος, Σπαθής, Ναουμίδης, Ζενούνης(65′ Κόφφας), Κυρίτσης Γ., Κυρίτσης Αθ.(83′ Σιόβας), Αναστασίου Αλ.(71′ Καραμανλής), Παπαγεωργίου(71′ Κουβελάς), Μπλέντι Μούτσα(83′ Αλεξίου)

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθήνων)

Βοηθοί: Τσακίρης (Δράμας), Κουκούμης (Καβάλα)

4ος: Παρχαρίδης (Δράμας)

πηγή: liganews.gr