«Μπαμ» με Σιδηρόπουλο ο Εθνικός Φιλιππιάδας

Σούπερ μεταγραφή για τα δεδομένα της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, καθώς ο Εθνικός Φιλιππιάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του πολύπειρου επιθετικού, Χρήστου Σιδηρόπουλου.

Ο 30χρονος επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση, έπειτα από εισήγηση του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Μπαλάφα και έπειτα από τρια χρόνια επιστρέφει και πάλι στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Ο Χρήστος Σιδηρόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Φιλιππιάδας και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε  Αναγέννηση Άρτας,  Τηλυκράτη Λευκάδας, Ηρακλή Ξυλοκάστρου, Θύελλα Πολυδρόσου, Κεραυνό Θεσπρωτικού και Αμβρακία Κωστακιών.

Ο Χρήστος Σιδηρόπουλος, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Εθνικό Φιλιππιάδας, έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο sporime24.gr

Ο έμπειρος επιθετικός τόνισε: Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα την οποία ανδρώθηκα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να πετύχει η ομάδα τους στόχους της (άνοδος) και να δικαιώσω τους κυρίους που με επέλεξαν να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην προσπάθεια αυτή .