Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Τα σενάρια για τα τελευταία «εισιτήρια» των ομίλων

Με την 6η αγωνιστική συνεχίστηκε η δράση στα μπαράζ προβιβασμού από τα τοπικά πρωταθλήματα στη Γ’ Εθνική.

Υπενθυμίζεται ότι με την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα πάρουν το εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία, κάτι που ήδη έχει ξεκαθαρίσει στον 3ο όμιλο με την Θύελλα Κατσικάς να έχει εξασφαλίσει την άνοδο στη Γ΄Εθνική και να απομένουν δυο ακόμα εισιτήρια τα οποία διεκδικούν Αναγέννηση Άρτας, ΑΕ Μεσολογγίου και Άρης Φιλιατών.

3ος όμιλος

Η Θύελλα Κατσικάς που έχει ολοκληρώσει τους αγώνες της έχει εξασφαλίσει την άνοδο. Αναγέννηση Αρτας με 9 βαθμούς, ΑΕ Μεσολογγίου με 8 και Αρης Φιλιατών με 6 διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις.

Ουσιαστικά τα πάντα θα κριθούν στο ματς Αρης Φιλιατών- Αναγέννηση Αρτας, ενώ το Μεσολόγγι θα παίξει εκτός με τον Θιναλιακό.

Αν δεν νικήσει ο Αρης, τότε μένει εκτός και ανεβαίνουν Αναγέννηση και Μεσολόγγι, ανεξάρτητα το τι θα γίνει στο άλλο ματς.

Αν νικήσει όμως ο Αρης, τότε υπάρχουν τα ακόλουθα σενάρια…

Αν ηττηθεί το Μεσολόγγι, ανεβαίνουν Αναγέννηση και Αρης. Το ίδιο ισχύει και σε ισοπαλία του Μεσολογγίου, εκτός αν υπάρξει το εξωγήινο σενάριο της νίκης του Αρη με 11 γκολ διαφορά (….). Σε αυτή την (υποθετική μόνο) περίπτωση μένει έξω η Αναγέννηση Άρτας

Αν νικήσει το Μεσολόγγι, ανεβαίνει αυτόματα. Σε αυτή την περίπτωση, αν ο Αρης νικήσει με 1 γκολ διαφορά ανεβαίνει η Αναγέννηση, αλλά αν η νίκη του Αρη είναι με 2 γκολ διαφορά και πάνω, τότε ανεβαίνει αυτός.

Ένα τελευταίο σενάριο το οποίο θα φέρει την ομάδα του Θριάμβου Λουτρου στην 3η προνομιούχο θέση και την Γ΄Εθνική είναι, ήττα της ΑΕ Μεσολογγίου και του Άρη Φιλιατων, νίκη του Λουρου που θα φτάσει στους 8 βαθμού και στην ισοβαθμία με την ομάδα του Μεσολογγίου υπερτερεί στην διάφορα των τερμάτων.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θύελλα Κατσικάς 12 (8-3)

Αναγέννηση Αρτας 9 (12-4)

ΑΕ Μεσολογγίου 8 (4-5)

Αρης Φιλιατών 6 (9-4)

Θρίαμβος Λούρου 5 (2-3)

Θιναλιακός 5 (4-12)

Αστραπή Μεσοποταμίας 3 (3-11)

Τελευταία αγωνιστική

Θρίαμβος Λούρου- Αναγέννηση Μεσοποταμίας

Αρης Φιλιατών- Αναγέννηση Αρτας

Θιναλιακός- ΑΕ Μεσολογγίου

ΡΕΠΟ | Θύελλα Κατσικάς

Πηγή | stoplekto.gr