Μπουσινάκης και επίσημα στην ΑΕ Καραϊσκάκης (video)

Την απόκτηση του 31χρονου μεσοεπιθετικού, Περικλή Μπουσινάκη, ανακοίνωσε η ΑΕ Καραϊσκάκης.
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την συμφωνία με τον 31χρονο μεσοεπιθετικό, Περικλή Μπουσινάκη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 1,5 χρόνο.
Ο Περικλής γεννήθηκε στον Βόλο, στις 23 Απριλίου 1986, και έρχεται στην ομάδα μας, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθειά της στο υπόλοιπο της σεζόν στην Football League. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 34 αγώνες του πρωταθλήματος της Football League, ενώ συνολικά μετράει 50 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες και επτά τέρματα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε: Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό Βόλου, Κοπεγχάγη (Δανία), Παναιτωλικό, Κέρκυρα, Εθνικό Πειραιώς, Πανθρακικό, Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λάρισα, Ερμιονίδα, Πανελευσινιακό, Δόξα Δράμας και το τελευταίο εξάμηνο στην Χαλκίδα. Περικλή καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!
Περικλής Μπουσινάκης: «Χρειαζόμαστε δίπλα μας τον κόσμο»
Μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του 31χρονου μεσοεπιθετικού, Περικλή Μπουσινάκη, ακολούθησαν οι πρώτες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή. Ο Περικλής επισήμανε ότι είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε στην ομάδα και μεταξύ των άλλων τόνισε: «Θα δώσω τα πάντα για να δικαιώσω τους ανθρώπους της διοίκησης. Χρειαζόμαστε δίπλα μας τον κόσμο της Άρτας».
VIDEO