«Μυαλό μόνο στο ποδόσφαιρο»

Ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος στο Liganews.gr για την οικονομική σταθερότητα του Καραϊσκάκη και τη συμφωνία παραμονής του

Πώς αλλάζουν οι καιροί… Η χρονιά ήταν κάπως περίεργη για τον Αλέξανδρο Μπεκατώρο. Από τον Αχαρναϊκό και τη διάλυση της ομάδας του Μενιδίου, στη σταθερότητα και την οικονομική υγεία του Καραϊσκάκη.
«Δεν το νιώθω για πρώτη φορά», δηλώνει αρχικά στο Liganews.gr και συμπληρώνει για ποιο λόγο το αναφέρει. «Είχα παίξει και στον Πανθρακικό, όταν η ομάδα αποχώρησε πρόπερσι από το Πρωτάθλημα της Football League», επισημαίνει ο 24χρονος αριστερός μπακ.

«Δεν ήταν δύσκολο να επιλέξω»

Το σημαντικό ήταν ότι προέκυψε η πρόταση της ομάδας από την Αρτα, αμέσως μετά την αποχώρηση του Αχαρναϊκού. «Από τη μία ήταν δύσκολο. Ευτυχώς, όμως, μετά τη διάλυση του Αχαρναϊκού, ήρθε η πρόταση του Καραϊσκάκη. Με γνώριζαν. Επομένως, δεν ήταν δύσκολο να επιλέξω, αφού ήξερα τι θα συναντήσω. Είναι νοικοκυρεμένο σωματείο, χωρίς προβλήματα».

«Κύριοι, οι άνθρωποι του…»

Οσο για τη χρονιά, που ολοκληρώθηκε; «Ηταν πετυχημένη», θα πει αρχικά και θα συνεχίσει. «Το σημαντικό είναι ότι πετύχαμε από νωρίς την παραμονή στην κατηγορία. Γενικά, το περιβάλλον στην ομάδα το βρίσκεις σε λίγες ομάδες. Θα έλεγα ότι είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού οι ομάδες, οι οποίες παρουσιάζονται συνεπέστατες στη Football League. Είναι… κύριοι οι άνθρωποι του Καραϊσκάκη».

«Εχω συμφωνήσει»

Οσο για τον ίδιο; «Μένουν τα τυπικά για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Καραϊσκάκη. Τα έχουμε βρει στα πάντα. Εχουμε συμφωνήσει». Ποιοι είναι οι λόγοι, οι οποίοι τον οδήγησαν στην απόφαση ανανέωσης; «Είμαι κοντά στο σπίτι μου και είναι πολύ σημαντικό πλέον να έχεις το μυαλό σου μόνο στο ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις, ότι στην πρώτη του μηνός θα πάρεις τα χρήματα σου», υπογραμμίζει με νόημα ο Αλέξανδρος Μπεκατώρος.

photo: intime.gr