Νέα ήττα για τον Απόλλωνα Πάργας με 1-0 από την Χαλκίδα

Ο Α.Ο. Χαλκίς υποδέχθηκε τον Απόλλων Πάργας για την 20η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής με το σκορ να σταματάει στο 1-0.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γκιόκα στο 59΄λεπτο από την άσπρη βούλα και παρέδωσαν την τρίτη διαδοχική ήττα για την ομάδα της Πάργας.

Η Χαλκίδα πήρε μια νίκη που δεν την βοηθά να αποφύγει την ζώνη του υποβιβασμού αλλά της δίνει κάποιες ελπίδες στις τελευταίες αγωνιστικές ( 13η θέση με 14 βαθμούς), από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με τα αρνητικά αποτελέσματα στις τελευταίες αγωνιστικές έχουν βρεθεί σε μια δύσκολη θέση στον βαθμολογικό πίνακα καθώς οι μπροστά απομακρύνονται και οι πείσω πλησιάζουν επικίνδυνα ( 10η θέση με 19 βαθμούς).

Διαιτητής: Νικολάου (Αθηνών)

Βοηθοί: Γκούντας – Καλοπίσης (Αθηνών)

Α.Ο. Χαλκίς (Παναγιώτης Ελευθερίου): Βλάμης, Λεσάι (72′ Κατσαρής), Χατζηγεωργίου, Μαγγίνας, Δεληγιάννης, Ζαχαράκης, Μπαλωμένος Α., Μαντζουρανάκης, Γκιόκας, Κυριακού (83′ Βελής), Μάρκου (90’ Θύμιο).

Απόλλων Πάργας (Βασίλης Ξανθόπουλος): Κωνταντάκος, Βασιλείου (67′ Κιοντέσι), Κουλούρης, Πάκος, Φράγκος, Ντατίδης, Εμβραΐζογλου (67′ Βέκιος), Γεωργάκης, Τσιαφίτσας (76′ Παπαρούνας), Ντόκος, Μπέλλος.

Πήλιος Ελευθέριος