Νέα ιστοσελίδα από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Άρτας

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Άρτας ανακοίνωσε την δημιουργία της επίσημής του ιστοσελίδας.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Άρτας:

Συμπορευόμενοι στο ρεύμα της νέας εποχής και της ψηφιακής επανάστασης, ο «Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Άρτας», βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την δημιουργία του δικού του site https://sppartas.gr/ . Η ιστοσελίδα απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό που ασχολείται ενεργά, είτε ως προπονητής, παράγοντας, ποδοσφαιριστής, είτε ως απλός φίλαθλος που αγαπά το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο, το Ποδόσφαιρο.

Μέσω της περιήγησης ο προπονητής θα καθοδηγείται για τον τρόπο που μπορεί να εγγραφεί ή να μετεγγραφεί στον Σύνδεσμο, με ενέργειες που απαιτούνται μόνο ηλεκτρονικά! Θα έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται για τις νέες σχολές ποδοσφαίρου και τις σχολές επανεξέτασης μόνο με ένα κλικ!

Όλοι οι αναγνώστες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα μέλη του συνδέσμου και το βιογραφικό τους, για θέματα προπονητικής (φυσική κατάσταση, τεχνική, τακτική, διατροφή κλπ), για θέματα κανονισμών ποδοσφαίρου, καθώς και για αθλητικά νέα μέσω άλλων αθλητικών site και πρωτοσέλιδων των αθλητικών εφημερίδων, αλλά και για νέα και ανακοινώσεις του Συνδέσμου. Τέλος, στην ιστοσελίδα, υπάρχουν χρήσιμοι σύνδεσμοι όπως το http://www.artagoal.gr/ όπου ο επισκέπτης με ένα κλικ θα έχει την δυνατότητα να επισκέπτεται και να ενημερώνεται για τα τοπικά αθλητικά δρώμενα.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Άρτας, σας εύχεται καλή περιήγηση και καλή χρονιά με υγεία!

Το Δ.Σ