Νέα μπάλα από τη νέα σεζόν

Η KING PREMIER θα είναι η επίσημη μπάλα της Handball Premier, της Α1 Γυναικών και των Εθνικών ομάδων για την σεζόν 2016-2017, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι πιστοποιημένη από την Διεθνή Ομοσπονδία Χάντμπολ (IHF).

Για την περίοδο 2016-2017 η χορηγία περιλαμβάνει συνολικά 230 μπάλες, 120 μπάλες για τις ομάδες της Handball Premier, 70 μπάλες για τους συλλόγους της Α1 Γυναικών και 40 μπάλες για τις Εθνικές ομάδες Ανδρών, Γυναικών, Νέων και Νεανίδων.

Επίσης η συμφωνία προβλέπει ειδικές τιμές για τα σωματεία και τους αθλητές του χάντμπολ σε όλα τα προϊόντα της εταιρείας.
Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένονται νέοι κωδικοί μπαλών σε όλα τα μεγέθη για αγώνα και προπόνηση σε όλες τις ηλικίες, φτιαγμένες από υλικά τελευταίας τεχνολογίας

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Η συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος αποτελεί σημαντική εξέλιξη και μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν οι άνθρωποι του χάντμπολ τα προϊόντα μας. Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία αυτής της συνεργασίας και ευχαριστούμε το Δ.Σ. για την αποδοχή της πρότασης.

Η King Sport by N.P. δραστηριοποιείται στην εμπορία αθλητικών ειδών (ενδυμάτων και αξεσουάρ) για όλα τα αθλήματα. Το δίπτυχο της ποιότητας και της προσιτής τιμής αποτελούν για εμάς το εφαλτήριο της εμπορικής μας δραστηριότητας και αντίστοιχα, για εσάς το κίνητρο να μας εμπιστευτείτε.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της εμπορίας αθλητικών ειδών η συνεπής παρουσία και η αξιοπιστία μας εγγυώνται μία επιτυχημένη αμφίδρομη συνεργασία που σαν στόχο έχει την ικανοποίηση των πελατών μας και την κάλυψη των αναγκών τους σε αθλητική ένδυση όπως και σε μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ.

Τα προϊόντα μας, κατασκευασμένα από υλικά τελευταίας τεχνολογίας έχουν στόχο να προσφέρουν σωστή και άνετη ένδυση, καθώς και άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα καλύπτοντας πολύπλευρα τις δραστηριότητες των αθλητών σε προπονήσεις, αλλά και επίσημες εμφανίσεις.

Πιστεύουμε ότι η σωστή αθλητική ένδυση ενισχύει την εμπιστοσύνη, βελτιώνει την απόδοση, προσθέτει προστασία και αποτρέπει από τραυματισμούς.
Είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να σας παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα».

Πηγή: gazzetta.gr