Νέα νίκη για το Σούλι Παραμυθιάς, 1-0 τον Θιναλιακό

Ούτε ο Θιναλιακός μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στο Σούλι Παραμυθιάς.

Την 11η νίκη του σε 13 αγώνες (συν δύο ισοπαλίες) πέτυχε η Παραμυθιά, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Ένα τέρμα μόλις στο 4ο λεπτό της συνάντησης ήταν αρκετό στο Σούλι, φτάνοντας στη νίκη με 1-0. Ο Γεωργάκης έκανε μια πανέμορφη πάσα, βγάζοντας τον Παπαδόπουλο στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, κι εκείνος με πλασέ σκόραρε με το… καλημέρα της αναμέτρησης. Δύο λεπτά αργότερα, ο Τάτσης σέντραρε, αλλά ο Παπαρούνας με κεφαλιά αστόχησε από εξαιρετική θέση, φτάνοντας κοντά σε ένα δεύτερο γκολ.
Οι δύο ομάδες έβαλαν τη μπάλα κάτω προσπαθώντας να παίξουν ορθολογικό ποδόσφαιρο, αλλά δε μπόρεσαν να παράξουν φάσεις, μπροστά από τις δύο εστίες, για αρκετή ώρα, με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Η επόμενη φάση που καταγράφηκε στο μπλοκάκι ήρθε στο 57΄, με τον Γεωργάκη να σεντράρει αλλά τον Παπαρούνα να αστοχεί από κοντά με προβολή. Η κερκυραϊκή ομάδα ζωντάνεψε επιθετικά με το πέρασμα μίας ώρας παιχνιδιού, χάνοντας μάλιστα δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο διάστημα 63′  με 65′.  Αρχικά ο Παπαρούνας και στη συνέχεια ο Λούβρος (σωτήρια απόκρουση του Πατσιούρα), δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν από εξαιρετική θέση. Ο Θιναλιακός δεν απείλησε ξανά πάντως, με τον Βασιλείου να έχει άλλη μια σπουδαία ευκαιρία για το Σούλι στο 90΄ για να κάνει το 2-0. Ο Μπάρντι αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Θιναλιακό. Με αυτή τη νίκη η Παραμυθιά πλησίασε στους 3 βαθμούς την πρωτοπόρο ΑΕΠ Κοζάνης, η οποία μετράει παιχνίδι λιγότερο.
Φωτογραφίες Λευτέρης Τζώρτζης

Σούλι Παραμυθιάς: Πατσιουρας, Μπέλλος (71΄Κάγια), Τάτσης, Τάχιας, Βασιλάκης, Μώκος, Παπαρούνας (52΄Κωσταμένας), Αναστασιάδης (81′  Παππάς), Ντόκος, Γεωργάκης, Παπαδόπουλος (77΄Βασιλείου)

Θιναλιακός: Βορύλλας, Μπάρντι, Αρμένης, Μπάρρυ, Πουλημένος (63΄Κροκίδης), Κούδας, Λούβρος (87΄Μήτρος), Χατζηδημητρίου, Μοκοβίλα, Αγόρας (46΄Παπαρούνας), Μπουρντουζιάν (52΄Μπάρδι)

πηγή: theball.gr