Νέα νίκη για το Σούλι Παραμυθιάς, 3-2 τον Ναυπακτιακό Αστέρα

Ένατη νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια η Παραμυθιά!
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, η Παραμυθιά συνέχισε το απίθανο σερί των τελευταίων μηνών, φτάνοντας με το σημερινό 3-2 επί του Ναυπακτιακού, στις 8 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου!

Στο 11′ ο Ντόκος εκτέλεσε με έξυπνο τρόπο το κόρνερ, με τον Βασιλάκη μέσα από την καρδιά της άμυνας του Ναυπακτιακού να πετυχαίνει με σουτ το 1-0 για την ομάδα του. Το Σούλι δημιούργησε πολλές φάσεις στο α΄ μέρος, με τους περισσότερους κινδύνους να προέρχονται από εκτελέσεις κόρνερ. Ο Ναυπακτιακός αντέδρασε στο τελευταίο κομμάτι του ημιχρόνου, καταφέρνοντας να γυρίσει το ματς και να πάει προηγούμενος στα αποδυτήρια. Ο Θεοχάρης με ένα πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση αρχικά ισοφάρισε στο 36΄ για να έρθει ο Θωμόπουλος στο 40΄ να πετύχει εύκολα σε κενή εστία το 1-2 για τους φιλοξενούμενους.

Το Σούλι όμως με αντεπίθεση διαρκείας στο β΄ μέρος κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς. Στο 59΄ ο Κονιδάς έκανε χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του και ο Γεωργάκης φάνηκε ψύχραιμος από τα έντεκα βήματα, ισοφαρίζοντας σε 2-2 για την Παραμυθιά. Οι πράσινοι είχαν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν τελικά να βρουν το νικητήριο γκολ στο 81΄. Ο Παπαδόπουλος με σουτ από κοντά “εκτέλεσε” τον Σιδέρη για το 3-2 του Σουλίου, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, αν και οι “πράσινοι” είχαν καλές φάσεις και για άλλα τέρματα.

photo: Λευτέρης Τζώρτζης

Σούλι Παραμυθιάς: Πατσιούρας, Μπέλλος, Τάτσης, Διαμάντης, Βασιλάκης, Μώκος, Παπαρούνας (51′ Κωσταμένας), Αναστασιάδης (64΄ Κατσίφας), Γεωργάκης, Ντόκος (90′ Ταχιάς), Παπαδόπουλος (86′ Παππάς)

Ναυπακτιακός Αστέρας: Σιδέρης, Καζάνας, Θωμόπουλος, Πέκεζ, Γιαννόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Καραγιάννης, Κονιδάς, Βαρουξάκης, Θεοχάρης, Ανδρεόπουλος

πηγή: theball.gr