Νέος προπονητής στο Σούλι Παραμυθιάς ο Τζάρρας

Στον Ευάγγελο Τζάρρα τα «κλειδιά» της τεχνικής ηγεσίας του Σουλίου Παραμυθιάς.
Ο νεαρός Γιαννιώτης τεχνικός (γεννημένος 13/6/1988) μετά απο συμφωνία με την διοίκηση των «πράσινων» αναλαμβάνει να οδηγήσει τον σύλλογο της Παραμυθιάς στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Ο Ευάγγελος Τζάρρας είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος του διπλώματος Uefa A. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ηλικία 23 χρονών καθώς ανέλαβε τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα (κ20 και κ17 ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης). Έχει διατελέσει προπονητής της ΕΠΣ Ηπείρου ενώ την τελευταία διετία ήταν βοηθός προπονητή του Σάκη Παπαβασιλείου στην ΑΕ Καραϊσκάκης (Football League) .

To «Τheball» επικοινώνησε με τον νέο τεχνικό του Σουλίου Παραμυθίας ο οποίος αρχικά θέλησε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του συλλόγου κ.Δημήτρη Ντούμα και τα μέλη του ΔΣ που εμπιστεύτηκαν στο πρόσωπο του την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
«Είναι τιμητικό για μένα να αναλαμβάνω την ομάδα της Παραμυθιάς η οποία την περσινή χρονιά τερμάτισε στη 5η θέση σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ΄ Εθνικής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τζάρρας ενώ στη συνέχεια δήλωσε: » Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε ένα project με νεαρούς παίκτες οι οποίοι για πρώτη φορά θα αγωνιστούν στην κατηγορία και θα πλαισιωθούν απο 6-7 έμπειρους. Στόχος μας να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο ώστε να προσελκύσουμε το φίλαθλο κοινό της Παραμυθιάς»