Νέο διπλό deal για τον Κρόνο!

Οι Νότιοι έφτασαν τις οκτώ μεταγραφικές κινήσεις καθώς απέκτησαν τόσο τον 23χρονο μεσοαμυντικό Γιώργο Καζανά, όσο όμως και το νεαρό φορ Γιώργο Δαλαμήτρα.

Στις οκτώ, ως τώρα, μεταγραφικές κινήσεις έφτασε ο Κρόνος Αργυράδων στην προσπάθεια ενίσχυσής του ενόψει της πρώτης του συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Πιο συγκεκριμένα, οι νότιοι απέκτησαν τον 23χρονο μεσοαμυντικό Γιώργο Καζανά, με θητεία ακόμη και στη Β’ εθνική (με την Καβάλα), αλλά και τον Γιώργο Δαλαμήτρα, τον 18χρονο επιθετικό που εντυπωσίασε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν με τη φανέλα του Απόλλωνα Λιτόχωρου.

Τα CV των δύο νέων αποκτημάτων του Κρόνου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΝΑΣ
Ο 23χρονος μεσοαμυντικός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες «Μπέμπηδες» Ιωνίας. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Σμυρναϊκό, ενώ, το άλμα για τις ημιεπαγγελματικές κατηγορίες το έκανε, πηγαίνοντας στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου. Ακόμη, μεγαλύτερο το επόμενο βήμα του, καθώς, έγινε παίκτης της Καβάλας της Β’ εθνικής, ενώ, μετά, επέστρεψε στον Εθνικό, και στη συνέχεια, πήγε στο Βατανιακό. Την τελευταία διετία, ήταν παίκτης του ΠΑΟ Κουφαλιών, με τον οποίο πανηγύρισε δύο νταμπλ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΛΑΜΗΤΡΑΣ
Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί μια καλή επένδυση για το μέλλον. Είναι 18 ετών, επιθετικός, και άρχισε το ποδόσφαιρο στην ΑΕ Καρίτσας. Στα 15 του χρόνια μετακόμισε στην ανδρική ομάδα και ακολούθως πήγς στην Ολύμπια Κ17. Πέρυσι, άρχισε τη σεζόν στην ΑΕ Ποντίων και έπειτα μετακόμισε στον Απόλλωνα Λιτοχώρου, όπου καθιερώθηκε στη βασική ενδεκάδα της ομάδας, προλαβαίνοντας μάλιστα να σκοράρει 14 φορές.

πηγή: corfupress.com