Νίκη για τον Αμβρακικό στην Βόνιτσα 2-1 τον Οδυσσέα Νυδριού

Οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν νικητές ανάμεσα σε ΠΑΣ Αμβρακικό Βόνιτσας και Οδυσσέα Νυδριού, για την 10η αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας,  με την ομάδα των Κονιδάρη και Χατζάρα, να επιστρέφει στις επιτυχίες, ενώ το Νυδρί γνώρισε την πρώτη του ήττα εκτός Λευκάδας από τις 16 Οκτωμβρίου

Στο 17ο λεπτό θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ αν η μπάλα μετά από πλασέ του Βασίλα περνούσε την τελική γραμμή του τέρματος των φιλοξενουμένων, κάτι που δεν έγινε καθώς την έδιωξαν την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί της ομάδας του Χρήστου Βάννα.

Το γκολ για τον Αμβρακικό Βόνιτσα, ήρθε στο 25’ από έναν πρώην “Νυδριώτη” όταν ο Σταύρου εκμεταλλεύτηκε την κάθετη μπαλιά του Καταγή και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 56ο λεπτό ο Βασίλας και πάλι δεν μπόρεσε με σουτ να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και στο 68’ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης όταν σε μία άψογα εκτελεσμένη αντεπίθεση η ομάδα του Νυδριού με τον Γαζή Ν, έκανε το 1-1.

Το τελικό 2-1 για την ομάδα της Βόνιτσας ήρθε στο 71ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καταγή.

ΠΑΣ Αμβρακικός Βόνιτσας(ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ – ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ): Τρανουλίδης, Ιωάννου, Ιασωνίδης, Γεωργαλής, Τριαντακωνσταντής(89΄ Φερεντόινος), Μπουρδούβαλης, Μπάτσος, Καταγής Γ., Μανωλίτσης(81΄ Ορφανός), Βασίλας, Σταύρου.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ(Βάννας): Αραβανής, Λάζαρης(46΄ Καρτάνος), Ρεκατσίνας(79΄Γαζής Σαβ.), Καταγής Λ. Γεωργάκης, Θειακός, Γαζής Ν.(85΄ Κτενάς), Rrapaj, Σκέμπης(46΄Κοντοπρίας), Ζάτσε, Καρελής.

Πηγή| www.akarnanikanea.gr