Νίκη Λευκάδας-ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 22/12 στις 16:00)

Τη νίκη που θα της δώσει μια βαθιά βαθμολογική ανάσα ψάχνει η Νίκη Λευκάδας στον τελευταίο αγώνα της για το 2019. Απέναντι στον φορμαρισμένο ΠΑΣ Γιάννινα η γυναικεία μας ομάδα θέλει το ροζ φύλλο άγωνα που μπορεί να είναι το καθοριστικότερο όλου του πρωταθλήματος, με δεδομένη μια πιθανή ισοβαθμία και λόγω της μεταφοράς των αποτελεσμάτων της κανονικής περιόδου στα πλέι-άουτ.

Το απόγευμα της Κυριακής (22/12-ώρα 16:00) χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων όσοι τόσα χρόνια βρίσκονται δίπλα στην ομάδα μας! Σε αυτό το παιχνίδι πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες!

Ο προπονητής μας Νίκος Δουβίτσας εν όψει της αναμέτρησης δήλωσε: «Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που σε θέματα οργάνωσης, μάρκετινγκ και εργατικότητας θα ζήλευαν πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου. Το σημείο που τους κάνει ευάλωτους είναι η απειρία στη μεγάλη κατηγορία, που με την δύναμη των φιλάθλων τους όμως προσπαθεί να το ξεπεράσει Διαθέτει μια από τις πρώτες σκόρερ του πρωταθλήματος και δυο δυναμικές ξένες που τα πάνε πολύ καλά. Πολύ σημαντικές είναι και οι Ελληνίδες με τις Ντάλα και Τζήμου να είναι οι εκπλήξεις της ομάδας.

Εμείς είμαστε σε καλό δρόμο και έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Μόνο τη νίκη πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και με τη βοήθεια του κόσμου μας να κλείσουμε το 2019 με μια μεγάλη νίκη που θα μας δώσει ένα μικρό προβάδισμα για τα πλέι-άουτ».