Νίκη Λευκάδας: Χριστουγεννιάτικες δράσεις του συλλόγου

Την εβδομάδα που προηγήθηκε το Σωματείο μας πραγματοποίησε τις παρακάτω δραστηριότητες στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων:

– Την Πέμπτη 21/12 πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα κοριτσάκια της Ακαδημίας μας. Παρουσία των γονέων, των προπονητών και της Διοίκησης, μοιράστηκαν δώρα και έγινε ενημέρωση των δραστηριοτήτων των Τμημάτων Υποδομής του Συλλόγου.

– Την Τετάρτη 20/12 αντιπροσωπεία της ομάδας μας αποτελούμενη από την Πρόεδρο Γεωργία Λάζαρη, τα μέλη του Δ.Σ. Κώστα Φραγκούλη, Γιάννη Πολίτη και τις αθλήτριες Δήμητρα Τελίδου, Παναγιώτα Τσαμπούρη, Αναστασία Τσέρου, Έλενα Τσινέκε και Μαρία Κοντογεώργου επισκέφθηκε το Γηροκομείο Λευκάδας.

– Την Τετάρτη 20/12 η ομάδα μας παρευρέθηκε στα εγκαίνια του ”Λευκού Χωριού” στην παραλία Λευκάδας, στη διοργάνωση του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

– Την Δευτέρα 18/12 ο Αντιπρόεδρός μας Μάριος Περδικάρης έδωσε το παρών στον φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ της Εθνικής Μπάσκετ Κωφών και επίλεκτης ομάδας δημοσιογράφων που έγινε στην Αθήνα και παρέδωσε εκπαιδευτικό υλικό στην Μονάδα Προστασίας Παιδιών Άγιος Πολύκαρπος.

– Το Σάββατο 17/12 σύσσωμη η Διοίκηση, αθλήτριες και προπονητές έδωσαν το παρων στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας.

To Σάββατο 30/12 η ομάδα μας θα παρευρεθεί στην ”παρέλαση” του Αγίου Βασίλη, στο πλαίσιο του ”Λευκού Χωριού” του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Δείτε φωτογραφικό υλικό: