Νίκη με ανατροπή για τον Αμβρακικό Βόνιτσας

Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε το πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ο οποίος σε παιχνίδι για 18η και τελευταία αγωνιστική συνέτριψε με 6-1 την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ.

Με τις χειρότερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το ματς για την ομάδα μας η οποία στο 7ο μόλις λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από κοντινό σουτ του ΤΣΟΥΤΣΗ.

Το 1-1 ήρθε στο 25ο λεπτό με κοντινό πλασέ του ΟΡΦΑΝΟΥ και στο 38′ ο ΚΑΤΑΓΗΣ Λ. με κοντινό πλασέ μετά από λάθος του ΝΤΑΤΣΗ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας.

Με γκολ για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ήταν το 52ο λεπτό όταν ο ΟΡΦΑΝΟΣ με κοντινό πλασέ έκανε το 3-1.

Στο 73ο λεπτό ο ΒΑΣΙΛΑΣ επιχείρησε σέντρα σουτ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων και ο ΚΑΤΑΓΗΣ Γ. με κοντινή κεφαλιά έκανε το 4-1.

Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ με όμορφη ατομική προσπάθεια και κοντινό πλασέ έκανε το 5-1 για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ και ο ΟΡΦΑΝΟΣ στο 83′ διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Αυτή ήταν η 13η σερί νίκη του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ στο πρωτάθλημα αλλά τελικά δεν αποδείχθηκε και ουσιώδη καθώς η ομάδα μας δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα τερματίζοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αμβρακικός Βόνιτσας: ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΣ, ΜΠΟΥΖΙ (76′ ΚΑΠΠΕΣ), ΚΑΤΑΓΗΣ Λ. ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Γ. (70′ ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ), ΟΡΦΑΝΟΣ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ.

πηγή: akarnanikanea.gr