Νίκη με ανατροπή ο Θεσπρωτός, 3-1 τον ΑΟ τρίκαλα

Ο Θεσπρωτός επικράτησε με ανατροπή 3-1 των Τρικάλων, στο γήπεδο της Ηγουμενίτσας, για την 29η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα πέρασε στο ημίχρονο ως αλλαγή τον Ζελέκου, ο οποίος αποδείχθηκε καθοριστικός στην ανατροπή της ομάδας του, σημειώνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 20’, όταν ο Αλεξίου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δασκαλάκη. Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα με το ξεκίνημα του ημιχρόνου, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Ζελέκου στο 47’. Μάλιστα, στο 58’ πήρε και κεφάλι στο σκορ, με δράστη στον Τσιαφίτσα από ασίστ του Ζελέκου ενώ στο 78’ ο Ζελέκου διαμόρφωσε το 3-1.

Σκόρερ: Ζελέκου (47’, 78’), Τσιαφίτσας (58’) – Αλεξίου (20’)

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λεωνίδας Τζόβας με βοηθούς τους Ορέστη Ευαγγέλου και Διονύσιο Διαμαντόπουλο από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Δασκαλάκης, Αγγελούλης (46’ Ροβίνας(, Ορφανός, Τσώτσος, Κολυβάς (46΄ Ζεκλέκου), Παλαμούτσης, Οικονομικός, Βλαχόπουλος (82’ Μπουμπούκης), Τσιαφίτσας (90’ Μάντικας), Ράπτης, Βιγιάλμπα

ΑΟ Τρίκαλα (Βαγγέλης Μπρισίμης): Παπαδόπουλος, Κατσαντώνης, Ιωάννου, Τζέλης, Γεωργάκης, Μπέκας (77’ Μάγγος), Κωστόπουλος, Μαγκούτης (50’ Βασιλείου), Νίκος Σκόνδρας, Σαμαντάς, Αλεξίου

πηγή: liganews.gr