Νίκη με ανατροπή ο Καραϊσκάκης, 2-1 τον Διαγόρα

Στα πλει-οφ μέσω Ξάνθης ο Διαγόρας που αν και έχασε στην Άρτα από την ΑΕ Καραϊσκάκης με 2-1, παρέμεινε στην 6η θέση, αφού δεν κέρδισε η Παναχαϊκή. 

Πρώτη νίκη μετά από έναν μήνα για την ομάδα της Άρτας που ανέβηκε στους 16 βαθμούς (3η νίκη στη σεζόν) και η σωτηρία, πια, απέχει μόλις 5 βαθμούς!

Οι Ροδίτες μπήκαν στο ματς με το… αυτί στο ραδιόφωνο και το τι γίνεται στην Ξάνθη. Οι παίκτες του Σ. Θεοδωσιάδη δεν είχαν καθαρό μυαλό και δεν μπήκαν καλά. Αλλά έκαναν γκολ την πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων. Ο Γεωργίου στο 27′ έκανε το 0-1.

Ωστόσο, η χαρά δεν κράτησε για πολύ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ναζίμ έφερε το ματς στα ίσα.

Με το σκορ στην Ξάνθη να γίνεται γνωστό στην ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στο 2ο ημίχρονο χωρίς άγχος και οι Αρτινοί το εκμεταλλεύτηκαν και έφτασαν στην ανατροπή με κεφαλιά του Θεολόγου στο 51′. Αδιάφορα τα τελευταία λεπτά του ματς.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Ρουμπανγκούκα (84′ Γαλεάδης), Δούμτσιος, Ναζίμ, Τάμπας (77′ Νταλακούρας), Φετεινίδης, Κλιγγόπουλος, Ρούνεϊ, Λόβριτς, Λουίς Φελίπε (77′ Κορέλας).

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ντοριβάλ, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Κοντοχρήστος, Λινάρδος (60′ Κάκκο), Σμυρλής (65′ Αλάεθ), Κονέ (60′ Μπαστακός), Μασούρας, Γεωργίου (72′ Τσιαντούλας).

πηγή: liganews.gr