Νίκη με ανατροπή ο Τηλυκράτης, 4-1 τον Αίαντα Γαστούνης

Ο Τηλυκράτης επιβλήθηκε του Αίαντα Γαστούνης με 4-1 στην Λευκάδα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής και τελευταίας αγωνιστικής, με την οποία έπεσε η αυλαία του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, όπου βρήκε την Παναχαϊκή πρωταθλήτρια και τους “κυανέρυθρους” να παίρνουν την 2η θέση.

Μπορεί το παιχνίδι να ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, όμως τα 100 παιχνίδια του Ανδρέα Παντζιαρά(που τιμήθηκε από τη διοίκηση των “κυανέρυθρων”) στο πάγκο του Τηλυκράτη, ήταν ικανά να δώσουν κίνητρο στους γηπεδούχους που φιλοδώρησαν με 4 τέρματα τους φιλοξενούμενους της Γαστούνης, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Η νίκη λοιπόν που ήρθε με ανατροπή, καθώς ο Τηλυκράτης βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Καράμπελα 9΄ λεπτό, αλλά η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά «απάντησε» με τον Γκέτσι να ισοφαρίζει στο 41΄, αφού νωρίτερα ο Μπλατσιώτης είπε “όχι” στην προσπάθεια του σκόρερ του Αίαντα για δεύτερο τέρμα. Οι “κυανέρυθροι”, αφού ισοφάρισαν πριν την ανάπαυλα, μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 47΄ είχαμε διπλό δοκάρι για τον Τηλυκράτη σε απευθείας φάουλ του Πετσίτη. Στο 64΄ μετά από κόρνερ του Πετσίτη, ο Σιμόνι με κεφαλιά έκανε το 2-1 για τον Τηλυκράτη και μπήκε το “νερό στο αυλάκι” για τη νίκη, που την “έδεσε” στο 67΄ ο Γκέτσι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα καθώς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο Αζούδης στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για την ομάδα Ανδρέα Παντζιαρά.

Διαιτητής: Τσιώρης (Άρτας)

Βοηθοί: Αθανασίου – Βαττός (Άρτας)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Μπλατσιώτης, Παναγιωτόπουλος, Πανταζής, Μπαγκαλιάνης, Καταγής (60΄ Ντόσης), Χαλκιόπουλος (46΄ Τσιότρας), Τόσκα, Νικλητσιώτης (60΄ Κολοβός), Πετσίτης (79΄ Αζούδης), Γκέτσι, Σιμόνι (85΄ Τσελάι).

Αίας Γαστούνης (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Καραμανλής (15΄ Καρακίτσος), Στανής, Βατσής, Ρίλντι, Δούλος (78΄ Βασιλικόπουλος), Τσακοπιάκος, Ντελγκάδο, Βράμπι, Καράμπελας (68΄ Μπουρδέκας), Σταθάτος (78΄ Θεοδωρόπουλος), Ζοάο Κλαούντιο.